Вхід | Реєстрація

Жіночий футзал: попереду учениці ліцею №2 та Бродщинської ЗОШ

Жіночий футзал: попереду учениці ліцею №2 та Бродщинської ЗОШ

Минулої п’ятниці в спортивному залі Кобеляцької ДЮСШ відбулися змагання міської Гімназіади школярів із футзалу серед дівчат.

Лідером змагань серед «одинадцятирічних» шкіл стала дівоча команда опорного закладу «Кобеляцький ліцей №2». До турніру футзалісток готував учитель фізичної культури Олег Золотухін. Другу сходинку турнірної таблиці посіли юні спортсменки ОЗ «Кобеляцький ліцей №1», яких тренує педагог Олег Данко. Третє місце завоювали учениці Орлицької школи. Наставником дівчат є вчитель Михайло Лянник.

По завершенню ігор організатори визначили кращих спортсменів за ігровими амплуа.  Кращим гравцем змагань стала Лейла Алієва (Кобеляцький ліцей №1). У захисті ідеально відпрацювала Вікторія Дубина (Кобеляцький ліцей №2). Найкращим голкіпером  визнали Валерію Сагайченко (Орлицька ЗОШ).

У змаганнях представниць «дев’ятирічних» шкіл перше місце здобула команда Бродщинської ЗОШ. Школярки готувалися під керівництвом свого наставника Сергія Митька. Друге місце — у дівчат із Василівської школи, яких навчає педагог Володимир Вазерцев. Трійку лідерок замкнули учениці Кобеляцької ЗОШ №3 на чолі з учителем фізкультури Юрієм Алексенком. Звання кращого гравця здобула Софія Цимбал (Бродщинська ЗОШ), кращого захисника — Марина Чепурна (Василівська ЗОШ), кращого воротаря — Сніжана Кинько (Бродщинська ЗОШ).

У цей четвер та п’ятницю в дитячо-юнацькій спортшколі проходитимуть змагання з футзалу серед юнаків закладів освіти, у залік міської Гімназіади школярів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2021, 17:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації