Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі рукоборці завоювали 14 європейських нагород

Кобеляцькі рукоборці завоювали 14 європейських нагород

Вихованці Артема Письмака вчергове відзначилися на Чемпіонаті Європи.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня в Литві відбулися змагання серед найсильніших європейських рукоборців у різних вікових категоріях. Загалом на чемпіонаті були представлені 22 країни. У командному заліку українська збірна показала найвищий результат, завоювавши 156 нагород. Кобеляцькі армрестлери здобули 14 європейських медалей, із яких — 7 «золотих», 5 «срібних» і 2 «бронзові».

Володарями «золотих» нагород у категорії до 50 кілограмів стали Вадим Деменко і Софія Китаста, серед спортсменів вагою до 45 кілограмів — Артем Кравченко, у категорії 55 кілограмів — Катерина Скорик. Для Каті «золото» стало не єдиною відзнакою, адже вона виборола «бронзу» у суперників вагою до 60 кілограмів.

У категорії 60 кілограмів перемогу святкували Леся Варич, Марина Шуліка й Сергій Варич.

Анна Кулигіна (45 кілограмів), Дарина Татарко (50 кілограмів), Вероніка Гречана (60 кілограмів), Володимир Литвин (65 кілограмів) і Руслана Кулик (70 кілограмів) здобули срібні медалі чемпіонату. А Володя піднявся на п’єдестал слави ще і в якості володаря бронзової нагороди.

Паралельно у Вільнюсі проходив і Чемпіонат Європи з армспорту серед спортсменів паралімпійців. У цих змаганнях виступили  армрестлери з 13 країн. Наша землячка Людмила Деменко привезла з Литви «золоту» нагороду, Сергій Варич здобув «бронзу».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2021, 19:00 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Випадковий / 11 листопада 2021, 20:25
Інформація лиш частково відповідає дійсності. Результат зовсім інший...Вам не соромно перед спортсменами і тренером?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації