Вхід | Реєстрація

Перший тур і десятизначні рахунки

Перший тур і десятизначні рахунки

6 листопада стартував чемпіонат Білицької громади з міні-футболу. У змаганнях беруть участь десять команд.

Білицький «Сокіл» представлений одразу трьома колективами:  «Сокіл-1», «Сокіл-2» та «Сокіл-Ветерани». Із великого поля на «міньку» перейшли команди «Дрижина» із Дрижиної Греблі, «Котовське» із Вітрової Балки, бутенківський «Олімп», «Марківка», «Червоні Квіти» й «Чорбівка» з однойменних населених пунктів та   учні білицької «Школи». Ігри проходять на штучних майданчиках у Біликах та Бутенках.

У суботу в селищі зіграли такі пари команд: «Сокіл-1» — «Сокіл-Ветерани», перша команда «соколів» здолала ветеранів з рахунком 6:0. Колектив із «Червоних Квітів» забив 15 голів у ворота суперників з Чорбівки. Щоправда, матч не завершився для чорбівців «у суху». Спортсменам вдалося «розмочити» рахунок, поступившись 1:15. «Сокіл-2» переміг білицьких «школярів» — 12:0.

На базі штучного майданчика в Бутенках зустрілися: «Марківка» — «Дрижина»,  де марківці виграли з результатом  8:3. Колектив із «Котовського» мінімально виграв у  місцевого «Олімпа» — 4:3.

Наступний  тур відбудеться уже цієї суботи й неділі на штучних майданчиках у Біликах і Бутенках.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2021, 15:47 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації