Вхід | Реєстрація

«Водоканалівці» купують пилосос для листя

«Водоканалівці» купують пилосос для листя

Можливо, уже наступного року працівники бюджетних установ Кобеляцької територіальної громади навесні та під час осіннього листопаду не будуть вигрібати листя в парках і алеях, а виконуватимуть свої професійні обов’язки. Адже Кобеляцьке комунальне підприємство «Водоканал Плюс» оголосило тендер на купівлю комунального пилососу для листя.

Очікувана вартість пристрою становить 149 900 гривень. Джерелом фінансування являється місцевий бюджет. Аукціон проводитиметься за спрощеною процедурою. Тобто, достатньо одного учасника, аби він відбувся.

Переможець має здійснити поставку протягом двох днів із дати підписання договору.

Відповідно до технічних характеристик, навісний відцентровий пилосос для листя буде обладнаний всмоктувальною трубою діаметром 20 сантиметрів та довжиною 6 метрів. Дальність видачі зібраного листя складатиме до 10 метрів. У дію пилосос запускатиметься за допомогою приводу через карданний вал. Для цього необхідний трактор з двигуном потужністю від 40 кінських сил. Протягом години пилосос здатен «всмоктати» 30-40 кубометрів листя і трави. Вага агрегату становитиме 110 кілограмів. Обладнання встановлюватиметься на колеса. Агрегатується з трактором та при необхідності — з причепом.

Комунальники використовуватимуть пилосос:

  • для збору листя та скошеної трави,
  • для прибирання садів, парків і доріг від сміття.

Тендерні пропозиції учасники можуть подавати до 15 листопада. А дата самого аукціону буде визначена після 10-го числа.
Ось такий агрегат має з’явитися в міському комунальному підприємстві найближчим часом.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2021, 16:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації