Вхід | Реєстрація

«ЕХО» буде розповсюджуватися через сільські магазини

«ЕХО» буде розповсюджуватися через сільські магазини

Досить жорсткі реалії сьогодення примушують шукати нові рішення. У тому числі, і співпрацювати з місцевими підприємцями.

Із оригінальною ідеєю до редакції звернувся кобеляцький підприємець Дмитро Карнаух. Він має на території громади кілька магазинів місцевої торгівельної мережі «Левада». Дмитро запропонував реалізовувати газету через них.

Свою пропозицію Дмитро Карнаух пояснив наступним чином:

— Ми всі тут місцеві підприємці. І повинні, просто змушені, співпрацювати. Якось я почув розмову нашої продавчині. Їй замовили, аби привезла з Кобеляк сигарет і газету «ЕХО». То я й подумав, а чом би не спробувати реалізовувати газету через наші магазини. Ми ж торгуємо практично по всіх великих населених пунктах Кобеляцької та Білицької громад. Магазини «Левада» є в Красному, Сухинівці, Дашківці, Орлику, Бутенках, Придніпрянському. І ми готові брати на реалізацію ще й газети. Думаю, що така потреба в людей існує. І ми готові її задовольняти. Не так давно спробували співпрацювати з «Новою поштою», відкрили в наших магазинах її представництва. Нічого, працює.

Безумовно, редакція не припиняє співпрацю і з Укрпоштою. Хоча, послуги державного підприємства вчергове подорожчали.

Якщо співробітництво із Дмитром Карнаухом продовжуватиметься, то газети потраплятимуть у села в день виходу в світ, тобто, у четвер. У всякому випадку, перший рейс на Придніпрянське автомобіль, що розвозить продукти від «Левада», робить саме в цей день.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2021, 18:05 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації