Вхід | Реєстрація

На Кобеляччині провакциновано уже більше 8000 жителів

На Кобеляччині провакциновано уже більше 8000 жителів

Адміністрація КНП «Кобеляцький Центр ПМСД» повідомляє, що 14 листопада зроблено 44 вакцинації від COVID-19.

Як повідомляє пресслужба Кобеляцької міської громади, станом на 15.11 загальна кількість щеплених осіб – 8145, із них отримали дві дози 6214 особи.

Станом на 15 листопада в територіальній громаді Кобеляцької міської ради, за весь період моніторингу захворюваності, 1353 осіб з підтвердженим діагнозом  COVID-19.

За минулу добу по КНП «Кобеляцький Центр ПМСД» зареєстрованих випадків захворюваності на COVID-19 не виявлено.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2021, 11:33 | Кобеляки | Спорт і здоров'я


1. Fed654Frumos / 15 листопада 2021, 13:36
Цікаво,а наш Великий Кормчий Копелець вакцинований?А то злі язики плещуть,що на нього наїзжають,щоб вакцинувався,а він посилає всіх поза річкою.
2. Filon / 15 листопада 2021, 14:29
1.Fed654Frumos
«?А то злі язики плещуть,що на нього наїзжають,щоб вакцинувався,а він посилає всіх поза річкою.
»

Ну, скажемо так, у цьому місці, тобто в даному питанні, я підтримую Копельця. Вакцинація - від коронавірусу є справою суто добровільною. І він, якщо не бажає цього робити, цілком слушно посилає річкою та лісом усі ці недолугі кабміни із його недолугими забаганками. Ніхто йому нічого не зробить. Нехай узаконюють вакцинацію, а з цим і можливу дискримінацію чиновників, медиків та вчителів. Тоді нікуди Копелець не подінеться, вколеться. А зараз... Усі ці погрози, протоколи, відсторонення від роботи, нічого сіпььного із законністю не мають. А Санич він не боязкий. Він вимоги закону п.о.х.е.р.ю.є. а незаконні забаганки - тим більше. Для уточнення: я особисто вакцинувався. І від грипу теж. Але це мій суто добровільний вибір.
3. orakul / 15 листопада 2021, 17:54
1.Fed654Frumos
«наїзжають,щоб вакцинувався,а він посилає всіх поза річкою.»

Правильно робить. Ось навіть Зеля каже що ніхто не має права змушувати і звільняти з роботи. Посилання на www.facebook.com
4. Ltava / 15 листопада 2021, 19:19
3.orakul
« я особисто вакцинувався. І від грипу теж.»


Тож вакцинувавшися особисто Ви активно підтримуєте антиваксинальні настроЇ? А це чесно ?
5. Fed654Frumos / 15 листопада 2021, 19:38
Ну де він їх підтримує?Просто Філон підтримує право вибору,вакцинуватися чи ні,ну невже не зрозуміло?Я думаю,що він не один день обдумував цей крок (вакцинування).Я,наприклад ще не наважився.В Україні,я думаю,це російська рулетка,бо сам Бог не знає,що за компот тобі вколять.От,якби в Німеччині чи Бельгії я б без питань вакцинувався б.Але,на жаль,такої змоги в мене немає..
6. Filon / 15 листопада 2021, 19:54
4.Ltava
«ож вакцинувавшися особисто Ви активно підтримуєте антиваксинальні настроЇ? А це чесно ? »

Нечесно - це приховувати свою позицію. Нечесно - погрожувати людям звільненням із роботи, якого не буде. Нечесно і незаконно - обмежувати конституційні права. Нечесно - розділяти людей на вакциновних і невакцинованих. Оце мені не подобається і я не цього не приховую. Щодо антиковідної вакцини, то й до сьогодні сумніваюся у її безпечності. Тому усвідомлюю, що ризикував. А до самої вакцинації ставлюся позитивно. 14 років вакцинуюся від грипу і 14 років ним не хворію.
7. Дід Панько / 16 листопада 2021, 15:09
Filon! А чому б не написати, та не розповісти людям про не законність дій "горе начальників" лікарня, поліклініка, санстанція, школа, і т.д. чому не написати про нову фірму під назвою «МСЕК» і не розповісти як так бува, що один і той "горе начальник" очолює кучу (різних закладів) чому не має інформації скільки людей захворіло після вакцинації, чому???
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації