Вхід | Реєстрація

Якість автогазу перевірятимуть жорсткіше

Якість автогазу перевірятимуть жорсткіше

У п’ятницю, 5 листопада, в Україні набув чинності новий технічний регламент, який посилить вимоги до якості скрапленого вуглеводневого газу (СВГ). Цей регламент було затверджено урядом України ще в липні 2020 року. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

«Цей технічний регламент встановлює вимоги до скрапленого газу, що використовується як паливо для комунально-побутового споживання в промислових цілях. А також впроваджується з метою захисту життя і здоров’я людей, тварин, рослин, охорони навколишнього середовища і природних ресурсів, захисту майна, забезпечення енергоефективності та національної безпеки», — йдеться в прес-службі.

У документі наголошується, що підприємства ще півроку зможуть продавати паливо, яке було введено в обіг до запровадження нового техрегламенту.

Набуття чинності новими вимогами двічі відкладалося — у лютому та травні поточного року — через відсутність акредитованих органів з оцінки відповідності (ООС), які мають проводити перевірку якості ЗВГ на відповідність техрегламенту.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2021, 14:18 | Полтавщина | Суспільство
1. Fed654Frumos / 15 листопада 2021, 14:29
Ну хто його перевірятиме?Для яких лохів це пишуть?При цій бандитській,наскрізь корумпованій владі це неможливо.Просто посилять вимоги,за які заправки будуть давати набагато більші хабарі,з яких чималий відсоток буде передаватися тим,хто цей регламент придумав,відповідно і газ для пересічних споживачів стане набагато дорожчим,от і все.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації