Вхід | Реєстрація

Президент обіцяє по 1000 гривень всім вакцинованим

Президент обіцяє по 1000 гривень всім вакцинованим

Щеплені українці зможуть отримати по 1000 грн через програму "Дія".

Про це заявив президент Зеленський у своєму новому відеозверненні. Він анонсував нову програму підтримки креативного, спортивного й транспортного секторів економіки. За його словами, громадяни, щеплені від COVID-19 двома дозами вакцини, зможуть отримати тисячу гривень через додаток «Дія».

За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал, кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр. Або купити квитки для мандрівок.

Програма розпочнеться 19 грудня. На неї виділять близько 3 млрд. грн.

Окрім цього, глава держави запевнив, що віялових відключень електрики в Україні не буде.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2021, 22:40 | Полтавщина | Політика


1. Slavko / 15 листопада 2021, 23:57
Ооце так щедрість бохообраних !!!
Премія за евтаназію !
Щоб мене !..
А звідки ж у них гроші !? Аа,забув ! Вони ж мають у нас усе ! Це з наших грошей, премія за добровільну смерть! Поїхали ...
Не даром же вони вас по телику страшилками годують ... До суїциду все схиляють !..
2. Fed654Frumos / 16 листопада 2021, 00:02
Славко,так нумо на майдан!!!
3. Чудо Юдо / 16 листопада 2021, 09:34
А пан президент не бажає ці 3 мільярди направити у медзаклади на закупки того ж кисню, розширення штату працівників чи, ще краще, підняття оплат нинішнім працівникам?
Про обіцяні +300% мені уже не один медик говорив, що хріна лисого отримали, навіть ті що у лікарні заражалися коронавірусом - їм тут же пропонували довести, що саме в лікарні вони заразилися (знайди саме того пацієнта і нехай він скаже, що справді він заразив).
Ні, не дадують у лікарні... Зеля уміє робити лише шоу, а пообіцяти на відео всім по тисячі це ж феєричніше ніж щось робити реально корисне.
4. Дід Панько / 16 листопада 2021, 14:53
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
На жаль що не можна пана президента "на годувать тією 1000" залюбки б нагодував! А ще краще в гузно б засунув!!!
5. yrec / 16 листопада 2021, 15:19
Ну і як получаєця? Карантин і всі бігом в кінотеатр??? Хороша пропозиція! А де той кінотеятр? На 1000, і йди заражайся, а ранше гречка була! тепер за штуку посилають в толпу подихать бактеріями. Весело!
6. alist / 19 листопада 2021, 23:40
Все таки дається взнаки, що в школі в мене по математиці був стабільний тройбан. Повністю вакциновано (двома дозами) в Україні 9 448 782 людини, кожному по 1000 грн, виділено 3 мільярди в цьому році і ще 3 в наступному, тобто 6 мільярдів. а потрібно дати по 1000грн, 9,5млн людей (це при умові, що більше вакцинуватися небудуть). Інтеграли потрібно використовувати, чи диференціали? Хтось із математиків підкаже?, бо в мене на калькуляторі лише, додати, відняти і помножити.
Я взагалі чудова ідея дати гроші на абонемент у спортзал, кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр. Саме цього і невистачає сьогодні українцям. А критикам які ниють про ціни на продукти, ліки, комуналку..., можу лише нагадати геніальні слова одного зі слуг - "продайте собаку!" і живіть на ці гроші як сир в маслі!
Дякую 73% за кінець епохи бідності і початок епохи дешевого і вульгарного шоу! Землю робочим, заводи - селянам, гроші - в офшори, і по роялю в кожну домівку!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації