Вхід | Реєстрація

Передплачуй улюблені газети і вигравай цінні призи!

Передплачуй улюблені газети і вигравай цінні призи!

Укрпошта оголошує про проведення розіграшу цінних призів серед передплатників газет і журналів. Виграші різні — від кавомашини до пилососа чи пральної машини.

Усі клієнти-фізичні особи, які в період проведення акції «Я люблю передплату» оформлять передплату на 2022 рік на термін від шести та більше місяців на видання вартістю від 100 грн. та більше, прийматимуть участь у розіграші подарунків від Укрпошти — тостерів, зволожувачів повітря, кавомашин, м’ясорубок, кухонних вагів.

Але цього разу для найактивніших передплатників ми підготували два СУПЕР подарунки — пилосос акумуляторний «Dyson» (для передплатників, які оформлять передплату через сервіс «Онлайн передплата») та пральну машину «SAMSUNG» (для передплатників, які оформлять передплату в поштових відділеннях або через листоношу).

Для участі в розіграші пральної машини «SAMSUNG» необхідно:

  • Передплатити в поштовому відділенні або через листоношу від двох та більше видань на одну особу вартістю від 100 грн. та більше на термін від 6 місяців.
  • Надіслати на e-mail: [email protected] або поштову адресу — 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22 відділ передплати ЦАУ копії або фото квитанцій, абонементів ф. П-1 та зазначити номер контактного телефону.

Для участі у розіграші пилососа акумуляторного «Dyson» необхідно:

  • Оформити передплату через сервіс «Онлайн передплата» на сайті АТ «Укрпошта» в розділі «Передплатити» двох та більше видань на одну особу вартістю від 100 грн. та більше на термін від 6 місяців.
  • Надіслати на e-mail: [email protected] або поштову адресу — 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22, відділ каталогів ЦАУ копії або фото квитанцій, абонементів ф.П-1 та зазначити номер контактного телефону.

Для участі в розіграші СУПЕР подарунків прийматимуться лише ті учасники, які виконали всі вищезазначені умови. Двоє переможців, які передплатять максимальну кількість примірників видань на одну особу з найбільшою сумою вартості видань, терміном не менше, ніж на 6 місяців, отримають СУПЕР подарунки.

Шановні клієнти, акція «Я люблю передплату» триватиме до 25 грудня 2021 року (включно). Зробіть подарунок своїм рідним та близьким, передплативши цікаві та корисні видання. Більше передплачених видань — вище шанс виграти один із СУПЕР подарунків.

 

P. S. Детальна інструкція про те, як передплатити те чи інше видання через Інтернет, розміщена на сайті «ЕХО».


Автор: За матеріалами Укрпошта


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2021, 19:53 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації