Вхід | Реєстрація

Царичанський Будинок культури обігрівають кондиціонерами

Царичанський Будинок культури обігрівають кондиціонерами

Величезну будівлю просто нереально обігріти за допомогою газу. Тому селищна влада вирішила спробувати альтернативний варіант опалення. Результатом поки що задоволені.

Селищний голова Геннадій Сумський розповідає, що до нього ідея щодо використання сучасних кондиціонерів для обігріву приміщень Будинку культури прийшла після того, як він випробував цей прилад вдома.

Сумський каже:

— Я був приємно вражений результатом. Кондиціонер працює при температурі зовнішнього повітря в мінус двадцять п’ять градусів і без проблем нагріває кімнату. При цьому споживає дуже мало електроенергії. Таким чином обігрівають і деякі приватні магазини. Тому й було прийнято рішення встановити кілька кондиціонерів відомої фірми Cooper&Hunter. Звичайно, є дешевші китайські аналоги. Але ви ж знаєте прислів’я про дешеву рибку. Таки ж компанії більше ста років, і в Україні вже років двадцять працюють.

Зараз у будівлі Будинку культури приміщення обігрівають уже шість кондиціонерів. Влітку вони будуть, навпаки, його охолоджувати.

За словами співробітників відділу культури, зараз вони нарешті отримали змогу працювати в нормальних умовах. У кабінетах і залах — 17–18 градусів із плюсом.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2021, 12:26 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації