Вхід | Реєстрація

«ВІА Гра» проведе концерт у Полтаві 14 квітня з новою солісткою

Група «ВІА Гра» відправляється 12 квітня у тур з новою солісткою - фіналісткою «Фабрики зірок-3» Євою Бушміною. 14 квітня група дає концерт в Полтаві. Вартість квитків – від 200 до 500 гривень, залежно від розташування місць. Загалом, тур групи присвячений її 10-річчю, в його рамках концерти пройдуть у 17 містах: Сумах, Харкові, Полтаві, Черкасах, Білій Церкві, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську, Маріуполі, Запоріжжі, Кривому Розі, Одесі, Херсоні, Миколаєві, Ялті, Севастополі, Сімферополі.
Автор хітів "ВІА Гри" та продюсер групи Костянтин Меладзе підкреслив, що Бушміна - «це людина нової формації, нового покоління музикантів…Це - дуже амбітна і цілеспрямована людина, яка вже у 20 років вміє стільки, скільки у наші часи вміли у років 40», - сказав він.
Перший виступ з новою солісткою відбудеться вже 30 березня на телебаченні.
Бушміна зазначила, що робота у групі «ВІА Гра» - «для мене честь». Вона додала, що пропозиція стати солісткою колективу надійшла їй зовсім недавно і зараз вона опановує репертуар групи.
Солістка групи Надія Мейхер-Грановська зазначила, що Бушміна має «приголомшливі дані, і зовні дуже цікава і приваблива». Промоутер туру - концертне агентство «КОСТЯНТИН Д».

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2010, 12:35 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації