Вхід | Реєстрація

«Полтаваобленерго» проводить масову заміну лічильників

«Полтаваобленерго» проводить масову заміну лічильників

Компанія АТ «Полтаваобленерго» щорічно виконує заходи, які спрямовані на покращення стану електромереж та забезпечення якості надання послуг з розподілу електричної енергії своїм споживачам.

Одним з таких заходів є винесення засобів обліку на фасад будівель споживачів та заміна дротів живлення домогосподарств із голого дроту на самонесучий ізольований.

Так, на території обслуговування Кобеляцької філії АТ «Полтаваобленерго», а саме в місті Кобеляки та селищі Білики, виконуються роботи по влаштуванню ізольованих вводів та винесення приладів обліку на фасад будівель, згідно затвердженої НКРЕКП, інвестиційної програми на 2021 рік. Цією інвестиційною програмою передбачено встановлення 900 однофазних вузлів обліку з винесенням на фасад будівлі та 250 трифазних вузлів обліку.

Такі заходи в першу чергу спрямовані на безпеку споживачів. Адже після монтажу ізольованого проводу практично унеможливлюються такі явища, як коротке замикання дротів вводу, обрив дроту, замикання та ураження струмом через зелені насадження або будівельні конструкції. Інший важливий чинник — це доступ до вузла обліку електричної енергії працівників АТ «Полтаваобленерго». Облік, встановлений на фасаді, дає змогу його зручного обслуговування представниками компанії (знімати покази лічильника, проводити заміну лічильника, виконувати ремонт вимикача) без потреби потрапляння в середину приміщення споживачів, а враховуючи нинішню ситуацію з пандемією, це стає питанням безпеки життя та здоров’я як самих споживачів, так і персоналу компанії АТ «Полтаваобленерго».

У цьому році компанією АТ «Полтаваобленерго» розпочалися роботи щодо виконання постанови НКРЕКП № 475 від 17.03.2021, якою встановлюється мінімальна потужність для побутових споживачів на рівні 3 кВт та 5 кВт після виконання заходів з реконструкції мереж.


Автор: Артем Тарасов, начальник Кобеляцької філії АТ «Полтаваобленерго»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2021, 18:28 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації