Вхід | Реєстрація

Зеленський пояснив, чому не буде воєнного стану

Зеленський пояснив, чому не буде воєнного стану

Україна почне втрачати інвесторів через запровадження воєнного стану, каже президент.

В Україні не вводитимуть військовий стан, заявив президент Володимир Зеленський на прес-марафоні у п'ятницю, 26 листопада.

– Військовий стан буде введений, він сказав. Для чого? Він розуміє, що відбувається з людьми, з ринками? Люди бояться, інвестори починають йти після фрази "військовий стан". Це я й кажу - війна не зі мною, - зазначив Зеленський.

Минулого тижня глава МВС Денис Монастирський, виступаючи в Раді, повідомив, що в Україні немає необхідності вводити надзвичайний стан у прикордонних областях. Але тоді він говорив про міграційну кризу у Білорусі.

А віце-спікер парламенту Олександр Корнієнко розповів, що депутати оперативно зберуться на засіданні та оголосять НП у разі військової агресії Росії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2021, 12:07 | Полтавщина | Політика
1. orakul / 2 грудня 2021, 11:58
Чот нічо не понятно. Він воює, чи комерцює? Якщо Отєчєство в опасності, то комерцію треба побоку. Всє на фронт! Він що, хоче і рибку зїсти і на рояль сісти? Якийсь дивний у нас тіпа гарант. Виходить йому й Конституція по роялю? Вже давно очевидно всім, крім пришелепків, що на нас ніхто не нападав, а воюють вони для комерції, щоб Ахметкине вугілля купляти тіпа у Пенсільванії, та утилізувати буйних тіпа патріотів. Коли ж цей пришелепуватий нарід хоч щось пойме? Все розгадують пришелепки, як вони в котлах опнились, як їх різні там хомчаки тіпа під путніські танки кидали. Алєс!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації