Вхід | Реєстрація

«Шо ти стоїш, кармани в руки засунув?..»

«Шо ти стоїш, кармани в руки засунув?..»

Незвичайна дорожньо-транспортна пригода сталася в понеділок, 29 листопада, поряд із селом Ліщинівка.

Ця дорожньо-транспортна пригода відбулася близько 12‑ї години дня. Єдиною постраждалою в ній виявилася жінка із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Вона та чоловік, що був поряд із нею, спочатку говорили, що її збила машина. А потім — нібито їх побили поліцейські.

А ось що розповів редакції чоловік, який викликав на місце події і поліцейських, і медиків «швидкої допомоги». Ним виявився депутат Кобеляцької міськради Ігор Проценко. Він каже:

— Я їхав у бік Біликів. Раптом бачу, що прямо на проїжджій частині лежить жінка. Поряд — велосипед, і чоловік б’є ту жінку в груди. Начебто намагається таким чином штучне дихання зробити, привести людину до тями. Я зупинився, бо завжди зупиняюся в ситуаціях, коли людина явно потребує допомоги. За мною, спасибі йому, зупинився Сашко Копелець. Разом ми відтягли жінку, яка була без свідомості, із проїжджої частини на обочину. Вона почала приходити до тями. Чоловік, що із нею був, говорив, що її збила машина, яка саме, сказати не міг. Почав щось про мене говорити. О, думаю, діла не буде, і телефоную на «102» в  поліцію та в «швидку». Бо, судячи із реакції цих двох, ми могли поїхати, а вони б потім сказали, що це хтось із нас ту жінку збив. А далі було ще веселіше. Уже як медики почали забирати постраждалу, то сказали, що в машині ті казали, ніби їх поліцейські побили.

Ми спробували дізнатися подробиці в офіційних установах. Зокрема, про стан здоров’я потерпілої. Хоча сам Проценко в телефонній розмові повідомив:
— Я уже коли через кілька годин їхав, то знову бачив цю пару. Цього разу в центрі Кобеляк. У неї голова була забинтована. Так що, думаю, дуже серйозних ушкоджень вона не отримала, якщо її з лікарні відпустили. Хоча струс мозку там, напевне, був.

Начальник Кобеляцького відділення поліції Володимир Кузьменко підтвердив факт цього ДТП. Воно зареєстроване. Щоправда, про обвинувачення його підлеглих у побитті Володимир Миколайович нічого не чув.

Що там було насправді? Найімовірніше, жінка впала із велосипеда. І, знову ж, найімовірніше, це сталося внаслідок зловживання алкоголем. Адже мова чоловіка, який «рятував» жінку, була не зовсім зв’язною. Ну а його фраза при зверненні до поліцейського, заслуговує на окрему згадку:
— Шо ти стоїш, кармани в руки засунув? Ти, поліцай.

Спеціально й не придумаєш.

P.S. Медики повідомили, що у жінки серйозних травм немає.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2021, 16:39 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації