Вхід | Реєстрація

Органайзери і контейнери для glo™

Органайзери і контейнери для glo™

На правах реклами.

glo призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину. 

Технологія індукційного нагрівання у пристроях glo™ – це новий спосіб вживання нікотину шляхом нагрівання тютюну до температури 250-280°C. При цьому для роботи девайсів потрібні спеціальні стіки, що містять високоякісний добірний тютюн*. 

Актуальний модельний ряд, представлений на офіційному сайті https://myglo.com.ua/a/products/devices, включає glo™ pro, glo™ hyper та hyper+, для яких призначені тютюнові стіки певного формату, оскільки пристрої мають свої особливості. У всіх випадках вам можуть знадобитися додаткові аксесуари для девайсів. Йдеться не тільки про палички для чищення, чохли, USB-кабелі або адаптери, але й про такі корисні вироби, як органайзери і контейнери.**

 

Для чого потрібні контейнери й які вони бувають 

Компанія «Бритіш Американ Тобакко» (British American Tobacco) пропонує два види контейнерів, які вирішують проблему утилізації використаних тютюнових стіків: 

  • Стандартні контейнери, які мають стильний дизайн і доступні в двох кольорах. Їхнє головне призначення полягає в тимчасовому зберіганні використаних стіків.
  • Автомобільні контейнери, що дуже схожі на попередній варіант, слугують для тих же цілей, але призначені для установки всередині автомобіля. Таким чином вирішуються дві проблеми: пошуку сміттєвих контейнерів і тимчасової утилізації тютюнових стіків будь-якого формату після їх використання.

 

Для чого потрібен органайзер і коли він може знадобитися 

Органайзер – це компактний виріб, який чудово підходить для зберігання і транспортування невеликих предметів і речей. Саме для цієї мети і служить органайзер, призначений для продукції бренду glo™. У ньому можна легко розмістити все необхідне для однієї сесії: пристрій для нагрівання тютюну будь-якої моделі і пачку тютюнових стіків формату Демі та Нано. 

Органайзер має компактні розміри, тому його зручно брати з собою як у далеку дорогу, так і на прогулянку біля дому. З цим аксесуаром вам не потрібно буде шукати додаткове місце для розміщення стіків у кишенях або сумці – все завжди знаходиться у вас під рукою. До того ж органайзери представлені в декількох варіантах забарвлення, тому ви зможете підібрати той, що сподобається вам найбільше. Виріб буде гармонійно виглядати з девайсом для нагрівання тютюну, незалежно від кольору корпусу останнього.

 

Де можна придбати аксесуари для glo™ pro, hyper чи hyper+ 

Якщо вас зацікавили контейнери для тимчасової утилізації використаних стіків, органайзери або інші аксесуари, придбати їх можна на офіційному сайті бренду– https://myglo.com.ua/ru/. Замовити продукцію можна із доставкою по Україні. Вибір кольору, кількості товару і інших деталей здійснюється в момент оформлення замовлення. 

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

** Ця продукція призначена для використання виключно з glo

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2021, 09:37 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації