Вхід | Реєстрація

Жителю Кобеляк у двір кинули гранату ВОГ–17

Жителю Кобеляк у двір кинули гранату ВОГ–17

На щастя, осколки від зриву лише пошкодили автомобіль.

25 листопада Відділ комунікації поліції повідомив, що правоохоронці Полтавщини з’ясовують обставини вибуху в Кобеляках. За інформацією поліцейських, цього ж дня у відділення №2 Полтавського районного управління поліції за допомогою звернувся 46‑річний мешканець містечка. Зі слів чоловіка, вночі він почув на вулиці звук, схожий на вибух, а вранці виявив пошкодження на своєму автомобілі.

Слідчо-оперативна група під час огляду місця події виявила частини, схожі на запал від гранати. Також автомобіль зазнав незначних пошкоджень.

Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Обставини та причетні до події особи встановлюються.

Згодом кореспондентам стало відомо, що постраждалий 1976 року народження зареєстрований у сусідній громаді. Чоловік не зміг висунути версію поліцейським, хто міг пошкодити його автомобіль. У двір потерпілому кинули самопальну гранату, виготовлену кустарним способом. На місці були виявлені осколки гранати ВОГ-17 (осколочна граната миттєвої дії) та запал типу УЗРГМ (уніфікований запал ручної гранати).

На щастя, сам власник автомобіля не постраждав.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2021, 10:18 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації