Вхід | Реєстрація

Бензовоз таранили двічі

Бензовоз таранили двічі
«Опель» проти стовпа: нічия

Курйозна ДТП поряд із Бродщиною могла закінчитися надзвичайною подією техногенного характеру.

У неділю ввечері поряд із селом Бродщина, що на околиці Кобеляцької громади, сталася досить незвичайна дорожньо-транспортна пригода.

Спочатку в момент розвороту вантажного автомобіля, що перевозив бензин, у нього врізався легковик «Шкода». На щастя, ніхто не постраждав. Водії в очікуванні приїзду поліцейських почали розставляти огороджувальні фішки, аби правоохоронці могли спокійно виконувати свою роботу на місці події.

У цей момент в бензовоз в’їхав ще й новесенький «Лексус» 2020 року випуску. Знову ніхто із людей не постраждав. Але довелося викликати ще й співробітників ДСНС, адже із цистерни вантажівки почав витікати бензин.

 

А наступного дня незвичайна ДТП була зафіксована в селі Бринзи. Цього разу водій Опель Омега вирішив позмагатися в міцності із електроопорою. Стовп був повалений на землю. Але Опель теж добряче постраждав. А от його власник, на щастя, ні. Але тепер йому доведеться мати справу із юристами Полтаваобленерго, котрі будуть вимагати відшкодування збитків.

Тенденція, що й казати, тривожна. Судячи із неї, зараз для того, щоб потрапити в аварію, достатньо просто перебувати на проїжджій частині або навіть поряд із нею. Адже і «підбитий» бензовоз, і, тим більше, електроопора на момент ДТП не рухалися.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2021, 15:38 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації