Вхід | Реєстрація

Наші школярки стали кращими в області футзалістками

Наші школярки стали кращими  в області футзалістками

З 22 по 23 листопада в спортивному комплексі Кобеляцької ДЮСШ відбулися фінальні змагання обласної Гімназіади школярів з футзалу серед дівчат 2005-2006 років народження. У завершальній стадії турніру боролися команди Кобеляцької, Диканської, Кам’янопотоківської, Гребінківської, Білоцерківської та Лубенської громад.

До складу дівочої команди Кобеляцької ОТГ увійшли учениці міських ліцеїв №1 та №2.

За регламентом змагань, колективи були розділені на дві групи.

У першій зустрічі кобелячанки здолали одноліток з Білоцерківської громади з рахунком 8:4. Наступний поєдинок представниці міської ОТГ також виграли 8:3 у одноліток із Лубен.  Набравши 6 очок за сумою двох ігор, наші спортсменки посіли перше місце в групі.

Головний матч турніру кобеляцькі школярки провели проти гостей із Гребінки.

Під час зустрічі юні представниці Кобеляцької громади проявили неабиякий характер до перемоги. Хоча в першому таймі гра була по справжньому «валедольною». Ведучи в рахунку 2:0, ліцеїстки допустились помилок і пропустили від гостей два голи. На перерву дівчата пішли за нічиєї, 2:2. Переломним моментом став гол у ворота наших суперниць, який забила гравець Гребінки — 3:2. Та на цьому голи не завершилися, адже до фінального свистка кобелячанки відзначилися ще чотирма м’ячами — 7:2.

Отож, своєю грою і результатами кобеляцькі ліцеїстки довели, що являються найсильнішими серед школярів області з футзалу.

До складу збірної школярів Кобеляцької громади увійшли: Анастасія Середа (капітан), Вікторія Дубина, Дар’я Гребенюк, Аліна Тихоненко, Вікторія Жук, Анастасія Райцева, Єлизавета Гуєвська, Дарія Костиря, Оля Глинська (Кобеляцький ліцей №2), Лейла Алієва, Юлія Сабірова (Кобеляцький ліцей №1). Кращим гравцем змагань визнано Дар’ю Гребенюк.

Третє місце виборола команда дівчат Кам’янопотоківської громади, четвертими стали школярки з Білоцерківської ОТГ.

Гра за 5-6 місце  між представницями Лубенської і Диканської ОТГ завершилась із рахунком 7:5


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2021, 17:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації