Вхід | Реєстрація

Поліцейські провели обшуки у Біликах та Бутенках

Поліцейські провели обшуки у Біликах та Бутенках

Оригінальний «подарунок» до Дня місцевого самоврядування отримали працівники Білицької селищної ради. Наступного дня, тобто 8 грудня, до них прийшли із обшуками співробітники поліції.

Першим повідомлення про проведені обшуки розповсюдив депутат Білицької селищної ради Павло Гунжель. Він на своїй сторінці у соцмережі надав досить розлогу, як для людини непосвяченої у процес слідства, інформацію. Щоправда, не все із його повідомлення відповідає дійсності. Зокрема ні співробітників СБУ, ні ДБР, ні прокуратури в Біликах та Бутенках не було. Слідчі дії проводили офіцери слідчого управління Нацполіції.

Посадові особи Білицької селищної ради відмовилися коментувати ситуацію. Посилаючись на таємницю слідства. Але підтвердили, що 7 грудня слідчі поліції провели виїмку документів в адмінбудівлях Білицької селищної ради та Бутенківського старостату.

Як стало відомо редакції з інших джерел, поліцейські, в рамках відкритого кримінального провадження, вилучили фінансову документацію, що стосується діяльності як нинішньої селищної ради, так і вже бувшої Бутенківської сільської ради.

На даний момент ні про затримання когось із посадовців, ні про оголошення про підозру мова не йде.

До речі, на офіційних сайтах жодної із силових структур станом на ранок 9 грудня ніякої інформації про проведені у Біликах обшуки, немає.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2021, 11:47 | Кобеляки | Кримінал


1. Fuks / 9 грудня 2021, 14:07
О,цікава новина.А що шукали,що найшли.
2. Чудо Юдо / 9 грудня 2021, 16:59
Гунжель, як завжди, попереду планети всієї: всі знає до найдрібніших деталей - навіть скільки знайшли і де знайшли :)
А звідки інфа не вказує. Приснилося, мабуть, чоловіку.
3. Fuks / 9 грудня 2021, 18:59
Нє,ну правда в чьом прикол,був в лікарні вКобеляках там балакають,на площі в Біликах теж про долари і міліони кажуть.що шукали???
4. DonchenkoLyubov / 9 грудня 2021, 20:36
3.Fuks
«. Fuks »

Павло Олександрович, зрозуміло, що ви краще знаєте,ви там приймали участь.
5. IgorSergeevich / 10 грудня 2021, 17:20
Коли нарешті автор зрозуміє, що більшість розумних людей все розуміють, що ти Миколаєвичу взяв бабки.Цікаво, а скільки тобі заплатив Скрильник?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації