Вхід | Реєстрація

Кубок Бойка здобув Ігор Пилипенко

Кубок Бойка здобув Ігор Пилипенко

5 грудня був проведений шаховий турнір пам’яті видатного царичанського шахіста Леоніда Бойка.

Леонід Васильович  був палким прихильником цього інтелектуального виду спорту. Він виховав не одного шахіста, що гідно захищає  честь Царичанки. Ось і цього разу в турнірі його пам’яті взяли участь спортсмени, яких можна назвати його учнями та послідовниками.

У боротьбі за трофей прийняли участь 10 гравців: Григорій Байбуз, Юрій Бовт, Олександр Житник, Анатолій Коваленко, Василь Підопригора, Ігор Пилипенко, Володимир Смик, Юрій Тонкошкур, Олексій Хребто та Андрій Ященко. Турнір проходив за коловою системою: кожному гравцю було відведено 15 хвилин на партію.

Оскільки в змаганнях взяли участь приблизно рівні по силах шахісти, то ніхто не хотів втратити шанс заволодіти трофеєм. Боротьба точилася рівна й запекла. Забігаючи наперед, потрібно сказати, що жоден учасник не зміг уникнути поразок. Та все ж, після 4 туру виявився одноосібний лідер. Це —  Ігор Пилипенко, який протягом стартових турів ішов без поразок, та не  залишав надії основним конкурентам. Гра тривала, але лідер не змінювався, і після 8 туру Пилипенко  достроково став володарем трофею.

Було лише два гравці, які могли гідно провести свої партії з лідером, це — Юрій Бовт, який зіграв внічию, та Василь Підопригора, котрий завдав майбутньому переможцю єдиної поразки. Змагання проходило за підтримки Голови федерації шахів Ігоря Пилипенка. Грайте та вигравайте! До нових зустрічей за шахівницями.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2021, 16:42 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації