Вхід | Реєстрація

На Сайті президента 2 петиції про «заборону вакцинації» набрали необхідну кількість голосів

На Сайті президента 2 петиції про «заборону вакцинації» набрали необхідну кількість голосів

У першій петиції міститься вимога надати людям право вибору щодо щеплень, а в другій і зовсім люди наполягають на скасуванні всіх карантинних правил і обмежень, називаючи ковід "фейковою хворобою".

Як пише 112.ua, дві різні петиції із вимогою скасувати примусову вакцинацію в Україні набрали достатньо голосів для розгляду президентом. Про це стало відомо з даних сайту глави держави, де були розміщені петиції №22/123600-еп і №22/123656-еп.

"Прошу президента у парламенті переглянути засоби впливу чиновників на людей. Прошу заборонити примусову вакцинацію населення. Не повинно бути того, що люди вакцинуються простроченими вакцинами під страхом звільнення з роботи або неотримання заробітної плати. Прошу президента і міністра охорони здоров'я надати людям право обирати, чи хочуть вони вакцинуватися, або ні. Ми Вас підтримали на виборах - підтримайте ж тепер і Ви нас", - написав у своєму зверненні автор першого документа Дмитро Зінькевич.

Совою петицію він розмістив на сайті президента 23 вересня. Досі його підтримали 25 138 громадян. Для збору підписів лишилося ще 10 днів.

Другий ініціатор петиції у своїх вимогах пішов ще далі. Він наполягає не лише на скасуванні вакцинації, а й карантинних правил та обмежень.

"Шановний пане президенте! Звертаюся до вас як пересічний українець і від імені всіх, хто підтримає цю петицію. Ми вимагаємо повністю скасувати карантин, безглуздий масочний режим і вакцинацію, яка вже стала примусовою для деяких верств населення. Залишити тільки вакцинацію для охочих і лише на платній основі", - заявив Юрій Ахрамейко у своєму листі.

Ініціатор звернення упевнений, що світова пандемія "не завершиться 2-3 дозами вакцини, будуть і надалі всіх колоти раз на півроку або рік". Автор петиції вважає, що вакцинація населення - це всього лише перший пілотний проект.

З ним солідарні 25444 співвітчизника, які підставили підпис під його вимогами до президента.

Ця петиція була оприлюднена 27 вересня 2021 року. Збір підписів вже завершено.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2021, 15:13 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації