Вхід | Реєстрація

Олег Синєгубов стане головою Харкіської ОДА

Олег Синєгубов стане головою Харкіської ОДА

Сьогодні Кабінет Міністрів затвердив кандидатуру Олега Синєгубова на посаду голови Харківської ОДА. Чиновник попрощався із Полтавщиною у своїх соцмережах.

До призначення нового голови ПОДА його обов’язки буде виконувати перший заступник Дмитро Лунін. Чекаємо на нового губернатора.

Олег Синєгубов прокоментував своє призначння у своєму telegram-каналі:

«Прекрасно розумію, що це велика відповідальність. Я знайомий із ситуацією на Харківщині, знаюся на проблемах, які накопичилися. Маю позитивний досвід роботи в Полтавській ОДА, тому імплементуватиму його, враховуючи особливості Харківської області.

За два роки роботи на Полтавщині нашій команді вдалося зробити чимало, ми організували ефективну роботу в облдержадміністрації. Для мене важливо, щоб усі позитивні зміни збереглися.

Ми прийняли Стратегію розвитку області – це комплексний документ із чіткими цілями, завданнями – добудували та запустили ті об'єкти, в реалізацію яких уже ніхто не вірив; гідно пройшли всі хвилі коронавірусу; наростили темпи вакцинації до одних із найкращих показників у країні. Крім того, нам вдалося суттєво покращити ситуацію з дорогами. Також запланували низку проєктів, які позитивно впливатимуть на розвиток області. Впевнений, що команда не зменшить темп і далі працюватиме для полтавців.»



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2021, 15:50 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації