Вхід | Реєстрація

Уряд пропонує побудувати в Кременчуці крематорій

Уряд пропонує побудувати в Кременчуці крематорій

Кабінет Міністрів пропонує внести зміни до закону України «Про похорон та похоронну справу». У пояснювальній записці до законопроєкту Кабмін зазначає, що в Україні склався дефіцит вільних місць на цвинтарях, у зв’язку з відсутністю вільної землі у великих містах, а нові цвинтарі закладаються у відділених місцях з необлаштованими під’їздами.

При цьому в Україні працюють лише три крематорії, а Кабмін вважає, що Україна потребує 25 нових крематоріїв у 19  обласних центрах та ще 6 — у містах з населенням понад 200 тисяч осіб. Серед таких міст називають і Кременчук.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2021, 17:25 | Кременчук | Цікаве


1. Fed654Frumos / 15 грудня 2021, 18:42
Все по плану.Спочатку медична реформа американки Супрун,і як наслідок будівництво по всій Україні крематоріїв.Правильно,земелька потрібна транснаціональним компаніям,навіщо ж її витрачати на цвинтарі для аборигенів.
2. orakul / 15 грудня 2021, 19:08
Все правильно, все по писанію. Як тіпа бог скзав так і роблять. «А в городах сих народов, которых Господь, Бог твой, дает тебе во владение, не оставляй в живых ни одной души». (Второзаконие 20:16) Навіщо землю захламляти. Земля для гешефту потрібна. Ось почитаємо що тут Славко напише.
3. alist / 16 грудня 2021, 00:45
1.Fed654Frumos
«.Спочатку медична реформа американки Супрун,і як наслідок будівництво по всій Україні крематоріїв.»

От просто вражений, вже більше 2 років медициною керують "прості і чесні" люди яких обрало 73%. За цей час можна було яку хочеш реформу закрити/зробити... але до цього часу в усьому винні попередники.
1.Fed654Frumos
«.Правильно,земелька потрібна транснаціональним компаніям,навіщо ж її витрачати на цвинтарі для аборигенів.
»

Якщо полистати новини, подивитись на реалії вже колишнього Кобеляцького району, то важко знайти новини типу "Кока кола зрила кладовище під новий завод" чи в "Кобеляцькій громаді американський банкір отримав 2 га землі на кладовищі і пригнав туди трактори сіяти соняшник", а от місцеві хвермерки аж бігом таким займаються. Причому наголос на МІСЦЕВІ, не Добробут, не Кернел і навіть не Путін з Байденом, а місцеві. Але давайте оминем цей факт і будем писати про якісь транснаціональні компанії, вони ж далеко і не приїдуть одрихтувати табло, на відміну від кума Петі чи Васі, які цим і займаються. Чи не так?
4. orakul / 16 грудня 2021, 16:04
3.alist
«американський банкір отримав 2 га землі на кладовищі і пригнав туди трактори сіяти соняшник", а от місцеві хвермерки »

От не треба уподоблятися Славкові. ""Вікна Овертона" почитайте. Все робиться поступово. Банкір забере не 2 га а всю землю. Почитайте "Гроздья гнева" Стейнбека, це про те, як вони забирали землю у фермеріів США. Вже заздалегіть на Сберкасі написали плакат "Мій банк - моя країна" Пришелепки ходять, читають і думають, що то їх країна. А хвермерки панствують доти, доки це їм буде дозволено. Вони така собі прокладка, проміжний ланцюг. У 1917-му теж був лозунг "Земля крестьянам". А так як тоді не вдалося її забрати, бо Слваковий Лейба програв, за цей лозунг згадали в 1991-му, і тільки через 30 років підійшли впритул до захвату землі. Рихтувати табло можна, але для чого/кого? Це так як Славко з Селеною з мовою носяться. Поки вони весь нарід привчать до укрмови... оглянуться,..а українців вже нема. Вже немає кому на тій мові розмовляти. Та й мова вже не мова а галиційська гвара. Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації