Вхід | Реєстрація

Понабирали по оголошеннях

Понабирали по оголошеннях
Замміністра в Україні тепер обіймається із Зеленським...

Днями в мережі Інтернет оприлюднили відео, у якому фігурує сучасний український посадовець високого рівня. Таких зараз називають топ-чиновниками.
На відео цей «топ», будучи заступником Міністра внутрішніх справ і, вочевидь, перебуваючи при виконанні службових обов’язків, про що свідчать броньований спецавтомобіль і присутність охоронців, максимально грубо і цинічно порушує всі можливі кодекси, норми і закони.

Думаю, уже майже всі передивилися відео, на якому Олександр Гогілашвілі, заступник міністра, розповідає поліцейським, які зупинили автомобіль, у якому він знаходився, що вони б мали знати його в «є..ло». Адже фото його «є..ла» разом із «є..лами» Міністра внутрішніх справ та інших високопоставлених чиновників розміщені у всіх відділеннях поліції.

Передивившись це відео, яке можна назвати і комічним, і трагічним одночасно, одразу згадав далекий 1984 рік, коли починав служити в армії. До речі, у підрозділі тодішнього МВС колишнього Радянського Союзу. Згадав, як сержанти й офіцери і під час теоретичних занять, і в караулах розповідали, наголошували, а потім ще й перевіряли один принципово важливий момент із Уставу караульної служби. А момент цей полягає в тому, що під час служби в караулі солдат на посту підкоряється виключно двом людям — начальнику караулу та сержанту-розвідному, який здійснює зміну постових. Усе, більше ніяких командирів у нього немає. Нехай хоч сам міністр оборони до тебе на пост приходить у маршальському мундирі і зі свитою, ти виконуєш накази своїх командирів по караулу і нікого більше.

Так було. Не думаю, що зараз в українські армії та поліції щось змінилось. І це мав би знати чоловік на прізвище Гогілашвілі. Аби ж він у тій армії чи поліції служив. А як не служив, то хоча б доклав певних зусиль і проштудіював діючі Статути.

І тоді б не було в Інтернеті отакого кумедного і огидного відео. І говорив би той Гогішвілі, перебуваючи «при виконанні», державною мовою. І не матюкався б «на камеру».

А після оприлюднення подібної інформації в рапорт про відставку миттєво б подав не лише «херой» сюжету, а і його безпосередній керівник. У даному випадку — міністр внутрішніх справ. Адже саме він взяв на роботу чоловіка, який не має найменшого уявлення ні про дисципліну, ні про елементарну людську порядність.

Але ж він, отой Гогілашвілі, мало того, що не служив і нічого не вчив. Він ще й незрозуміло яким чином на досить високий пост потрапив. Адже якщо вірити тій інформації, що після гучного скандалу почали розповсюджувати журналісти, то отой Гогілашвілі раніше займався якимось «мутним» бізнесом, а потім опікувався в Росії та Україні центрами реабілітації наркозалежних людей.

...а раніше був помічником депутата Валуєва на Росії

 

І тут уже нікуди не подінешся від запитань до діючого Президента. Він же щось заявляв про те, що при ньому у владу «по блату» не братимуть.

А насправді виявляється, що беруть. І створюється враження, що беруть не просто «по блату», а взагалі — по оголошеннях. Уявляєте, такий текст оголошення:

«Потрібні на роботу: міністри і замміністрів. Оплата висока, повний соцпакет. Броньований службовий автомобіль.»

Нібито й анекдотично звучить. А по факту, так і виходить. Залишається лише дізнатися, у якій же газеті подібні оголошення друкують.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2021, 09:15 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації