Вхід | Реєстрація

«Водоканалівці» допомагають Діду Морозу

«Водоканалівці» допомагають Діду Морозу

Напередодні новорічно-різдвяних свят Кобеляцьке комунальне підприємство почало закуповувати солодкі подарунки для дітлахів.

Працівники Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради розпочали підготовку до Нового 2022‑го року. Цього разу закупку подарункових наборів цукерок доручили керівнику комунального підприємства «Водоканал Плюс» Володимиру Юрку.

Минулої п’ятниці головний комунальник Кобеляцької громади заключив два договори із підприємцем Ларисою Онуфрієвою про поставку пакунків із солодощами.

Згідно з документацією, ФОП із Могилів‑Подільського Вінницької області поставить у Кобеляки 1376 солодких подарунків, вагою 0,5 кілограма та вартістю 72,62 гривні кожен. Сума кожного договору становить 49 962,56 гривні, а загалом — 99 925.

Та можна припустити, що на цьому закупка подарунків для Діда Мороза не завершиться, адже кількість жителів громади зросла більш ніж у два рази.

Для порівняння, редакція використала дані про минулорічну закупку солодких дарунків.

У 2020‑му Кобеляцька міська рада закупляла 1120 пакунків цукерок у двох підприємців. 560 пакунків замовили у ФОП Дмитра Скирди на загальну суму 48 774 гривні, або 87 гривень за один. Також був укладений договір із підприємцем Олександрою Азімовою про купівлю 560 упаковок подарунків за 48 776 гривень. Загалом на солодкі подарунки з міського бюджету витратили 97 550 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2021, 19:55 | Кобеляки | Цікаве
1. ivon / 16 грудня 2021, 23:31
Молодці. Краще б керівнику комунального підприємства «Водоканал Плюс» Володимиру Юрку доручили полагодити трубу в дитячому садочу № 1.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації