Вхід | Реєстрація

На кіно в держбюджеті передбачили 1,7 мільярда

На кіно в держбюджеті передбачили 1,7 мільярда

Минулого року на Держкіно передбачалось 638 443 000 гривень. На кіновиробництво в державному бюджеті України на 2022 рік передбачено 1,7 мільярда гривень. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

«Кошти, закладені на кіновиробництво, безпрецедентні, це — 1,7 мільярда гривень. Таких коштів ніколи не було. Мова йде і про роботу з інфраструктурою, і про кошти, які будуть виділятись для фільмів і серіалів», — сказав він.

За словами Ткаченка, бюджет сфери культури на 2022-й зріс на 30%, порівняно з цьогорічним. Так, передбачено фінансування культури, інформаційної політики та безпеки на рівні 14,5 мільярда гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2021, 16:11 | Полтавщина | Фінанси


1. Fed654Frumos / 16 грудня 2021, 20:27
От ублюдки,інакше не скажеш.
2. orakul / 16 грудня 2021, 22:10
Дик треба ж славкам із селенами дурману напускати
3. Чудо Юдо / 17 грудня 2021, 08:55
Аж цікаво, і чим же хоч це погана новина?:)
4. orakul / 17 грудня 2021, 13:48
3.Чудо Юдо
« і чим же хоч це погана новина?»

Впять чудиш. Тим погана, що + мільярд собаці під хвіст. Гроші підуть на свого роду наркотик. Тут навіть не так грошей шкода, як те, що наплодять «наркоти» для таких як Славко чи Селена. От тільки звичайні наркомани, якщо їх у владу не обирать, то вони собі тихенько наркоманять та й все. А свідомі наркомани будуть і тут розпинатися про те, як українці Чорне море копали, як своїх віртуальних ворогів долали, як Україну будували, як з Путіним воювали і т.д і т.п. Чи ти думаєш, що в то тому кіні що вони познімають буде щось путнє?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації