Вхід | Реєстрація

У ВООЗ розповіли, коли закінчиться пандемія

У ВООЗ розповіли, коли закінчиться пандемія

Команда Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) вважає, що 2022 рік стане роком припинення пандемії, яка вже встигла забрати життя понад 5,6 млн людей у ​​всьому світі. Про це у понеділок, 20 грудня, повідомив Reuters.

Надії фахівці покладають на розробку вакцин другого та третього покоління, а також подальший розвиток протимікробних препаратів та інших інновацій у галузі медицини.

– Ми сподіваємося, що це захворювання стане відносно легким і ми зможемо його легко лікувати, - сказав на брифінгу головний експерт ВООЗ з надзвичайних ситуацій Майк Райан.

Генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреїсус у свою чергу заявив, що Китай, де коронавірус SARS-CoV-2 був вперше виявлений наприкінці 2019 року, повинен надати дані та інформацію, пов'язані з його походженням, щоб допомогти у подальшому реагуванні.

Коментуючи ситуацію, що склалася на сьогоднішній день, з поширенням коронавірусу, в організації зазначили, що новий штам коронавірусу Омікрон поширюється швидше за інші варіанти хвороби.

– І ймовірніше, що люди, які щеплені або перехворіли, можуть знову заразитися, - сказав голова ВООЗ.

Він також зазначив, що у 2021 році від COVID-19 у світі померло 3,3 млн осіб, що перевищує загальну кількість померлих минулого року від ВІЛ, малярії та туберкульозу разом узятих.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2021, 11:36 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
1. orakul / 21 грудня 2021, 22:03
"що перевищує загальну кількість померлих минулого року від ВІЛ, малярії та туберкульозу разом узятих.."
Це вже нагадує плагіат із "совка", там теж писали "СРСР виробляє в десять разів більше телевізорів ніж такі країни, як Бельгія, Нідерланди, Люксемург разом узяті"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації