Вхід | Реєстрація

Йосип Хома звільняється з роботи

Йосип Хома звільняється з роботи

Посадовець багато років поспіль керував Кобеляцьким лісництвом, як підрозділом Кременчуцького лісгоспу. І от раптом вирішив піти з роботи.

Звичайно, посада лісничого, нехай і головного, не є публічною. Але звільнення Йосипа Хоми в Кобеляках жваво обговорюють. Адже у свій час лісничий звернув на себе увагу придбанням дуже дорогого автомобіля.

Нагадаємо, що в щорічній декларації за 2020‑й рік, яку подають усі чиновники, Йосип Антонович повідомив спочатку про продаж рухомого майна на суму 775 тисяч гривень. Швидше за все, мова йде про легковий автомобіль Volkswagen Touareg. Продав його лісничий своїй доньці. А потім Йосип Антонович купив за 2083455 гривень ще дорожчу автівку — новенький FORD Ranger. При цьому заробітна плата посадовця за рік роботи в Кременчуцькому лісгоспі становила лише 108 тисяч 400 гривень.

Обивателі жваво обговорювали новину про звільнення кобеляцького лісничого. При цьому, дехто стверджував, що Йосип Хома після звільнення буде працювати в Кишеньківському   підрозділі Кременчуцького лісгоспу.

Між тим, сам Йосип Антонович, із яким ми говорили по телефону, стверджує, що кілька днів тому написав заяву про звільнення за власним бажанням. У Кишеньках працевлаштовуватись не збирається. Чим буде займатися після звільнення із посади, чоловік ще не вирішив.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2021, 15:17 | Кобеляки | Політика
1. Slavko / 24 грудня 2021, 23:21
Все на ешелони поїхало, вірний слуга ваших хазяїв. Ото, шо на виборах поставили галочку - тепер подивіться на карту Гугл мапс... Скільки в районі поріділо лісу ! І все ніби санітарні рубки, здорових дерев .....
Нові ешелони вже ждуть, лісу не буде. Дуба вже нема. Найбільші комарівські дуби вже поїхали ! Лишились остатки.
Кожен знає морди і фамілії цих чортів, але поважають за джипи ! Котимось далі.
2. orakul / 24 грудня 2021, 23:47
То я тобі лайк поставив.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації