Вхід | Реєстрація

Наряд якого кольору слід одягнути в новорічну ніч

Наряд якого кольору слід одягнути в новорічну ніч

У давній приказці говориться, що як Новий рік зустрінеш, то так його і проведеш. Символом прийдешнього року за східним календарем буде чорний водяний тигр.

Отож, що одягти в новорічну ніч, аби не засмутити тигра?

Експерти радять зупинитися на одязі з відтінками блакитного. Підійдуть морські й бірюзові кольори. Класику ніхто не відміняв, а тому чорний колір теж у пріоритеті.

Стихіями 2022‑го року є вода і дерево. А значить, що підійде вбрання коричневого, бежевого, пісочного, золотистого, сріблястого й зеленого кольорів.
Стосовно аксесуарів, то рекомендується доповнювати образ такими каменями: місячний, білий опал, перли, безбарвний сапфір, алмаз, циркон. Найбільш підходящі кольори — білий і блакитний.

 

Про що розкаже колір

Модна палітра майбутнього року може здатися бляклою і невиразною. Та це не так.

  • Жовтий, медовий — нагадує про зв’язок з природою і любов тварини-покровителя до всього натурального.
  • Нефритовий зелений — асоціюється з мудрістю, хоробрістю і рівністю.
  • Синій і блакитний — вказують на водну стихію Нового року і зміни, які будуть супроводжувати його.
  • Глибокий коричневий тон — дарує відчуття захищеності, саме смужки такого кольору допомагають Тигру полювати, зливаючись з місцевістю.
  • Рожевий колір — наповнює енергією і створює альтернативу агресивному червоному.
  • Кремовий і жовто-оранжевий відтінки — присутні на шкурі цього хижака, допоможуть заслужити на прихильність Тигра.
  • Оливковий колір — вселяє спокій, який потрібно не тільки дикій кішці перед стрибком під час полювання, а й усім людям, які зважилися на зміни у власному житті.

Ця палітра допоможе створити в новорічну ніч чарівний образ і заручитися підтримкою Голубого Водяного Тигра на весь наступний рік.

 

Як щодо знаків зодіаку

Овнам краще за все зупинитися на вбранні оранжевого кольору. Тоді володар року сприятиме розвитку та допоможе реалізувати всі плани.

Тільцям астрологи радять купувати речі зеленого чи коричневого кольору.

Близнюкам рекомендовано використовувати в новорічному вбранні елементи жовтого кольору.

Ракам слід звернути увагу на світлі відтінки: молочний чи бежевий.

Для Лева ідеальним варіантом буде срібне плаття або костюм, це допоможе сяяти увесь рік Тигра.

Дівам підійдуть ніжні відтінки: світло-блакитний та світло-зелений.

Терезам астрологи рекомендують образ у світло-рожевій гамі.

Скорпіонам підійдуть різні поєднання кольорів.

Козерогам варто додати яскраву деталь у свій новорічний образ.

Водоліям для зустрічі Нового року підійде золотистий колір, він принесе успіх.

Рибам потрібно придивитися до образу в світло-блакитних відтінках.

Важливо! Астрологи радять не використовувати котячі принти, неонові кольори й червоні відтінки. Адже тигр не полюбляє яскраві кольори та хижі принти.

 

Поради стосовно зустрічі Нового року

  1. Як зустрінемо Новий рік, так його і проведемо. Підготуватися до зустрічі 2022 року слід ґрунтовно, оскільки тигр не любить зайвої метушні й хаосу.
  2. Залучіть у родину благополуччя. Прикрасьте будинок симпатичними тиграми і тигрятами: ялинковими іграшками, паперовими витинанками, декоративними фігурками з кераміки, скла, кришталю. Тоді Тигр стане головним символом благополуччя і успіху.
  3. Збережіть успіх на весь рік. Після свята залиште кілька тигрових фігурок на полицях у вітальні, дитячій кімнаті. Нехай господар року стане талісманом для вашого будинку на успіх, везіння й достаток протягом усіх 365 днів.
  4. Віддайте борги і виконайте всі обіцянки. Напередодні свята слід вирішити всі фінансові питання і невиконані обіцянки.
  5. Дбаємо про фінансове благополуччя. Прослідкуйте, щоб у гаманці або в кишені кожного з членів сім’ї в новорічну ніч лежала хоча б одна досить велика купюра. Бажано вибрати нову, не зім’яту.
  6. Не проспіть свято. Інакше ризикуєте пропустити не лише святкове застілля, але і все найкраще, що готує прийдешній рік.
  7. Порядок в будинку — упорядкованість у справах і в житті. Тигр — тварина гармонійна і граціозна. Наведіть ідеальну чистоту, позбудьтеся непотрібних речей, мотлоху. Прикрашаючи будинок, намагайтеся уникати непоєднуваних кольорів, нагромадження випадкових елементів декору. Хай новорічний інтер’єр буде святковим, ошатним, але при цьому — лаконічним і стильним.

Що стосується відтінків для новорічного оздоблення будинку, сервіровці столу, прикрашанні ялинки, то краще вибрати стримані і водночас насичені тони: бежевий, теракотовий, коричневий, світло-золотистий. І, звичайно, вдалим рішенням у рік Блакитного Тигра стануть сіро-блакитний, сріблясто-блакитний, блакитний, ультрамариновий, бірюзовий.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2021, 19:31 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації