Вхід | Реєстрація

Друзі! Терміново потрібна допомога!

Друзі! Терміново потрібна допомога!

У селі Коваленківка проживає чудовий чоловік, з гарним почуттям гумору і прекрасним прізвищем — Добряк Володимир Олександрович. Усі, хто знає Володимира Олександровича, підтвердять, що це людина з великим серцем і щирою душею. Він має чудову сім’ю. Своїх онуків він любить більше всього на світі.

Та декілька днів тому в дім Добряків завітала важка хвороба. Вона виліковна, але потрібно дуже багато коштів на її лікування. Операцію проводять у Києві. Тому давайте не будемо байдужими і допоможемо й надалі жити щасливим життям йому і всій його сім’ї. У нас дуже мало часу. Його серце в критичному стані. Кожна гривня може врятувати життя. Це не обман. Можливо, інформації замало, але вони швидко готують всі документи до операції.

Якщо у вас є питання, телефонуйте за номером: (067)147-73-00, Наталія Михайлівна Добряк, дружина. Це її карта Приватбанку —  4149 4991 2700 7688.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2021, 13:35 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації