Вхід | Реєстрація

10 січня у Кобеляках перекрили звалище

10 січня у Кобеляках перекрили звалище

Близько 14 години група активістів перекрила своїм легковим автомобілем в’їзд та виїзд на незаконне сміттєзвалище, що розташоване у сосновому лісі поруч з містом Кобеляки.

У результаті був заблокований виїзд одного із автомобілів міського комунального підприємства. На місце події прибули співробітники поліції. Активісти вимагають від влади виконання рішення суду і припинення вивезення сміття у ліс.

Детальніше читайте у наступному номері газети «Тижневик ЕХО».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2022, 15:07 | Кобеляки | Цікаве
1. alist / 10 січня 2022, 22:36
група активістів перекрила своїм легковим автомобілем в’їзд та виїзд на незаконне сміттєзвалище - це скільки 2-3 людини? Потрібно вже зрозуміти - всим пофіг! І жителям громади і екологам і владі і правоохоронцям і депутатам. ВСИМ! І буде пофіг аж до наступних виборів, а потім знову. І ради справедливості, я підтримую Копельця, не потрібно його чіпати і цей мусор, аж до тих пір, поки не буде підняте питання "досягнень попередників".
Хоч якось наказали Ісипа і Ко, коли вони перенесли мусорку, нам тут під хати? Хоч якось наказали депутата - палія який не раз підпавлював мусорку ради піару? Хоч 1 гривню штрафу їм виписали? Де були ці активісти тоді?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації