Вхід | Реєстрація

У Бережнівці пограбували чоловіка

У Бережнівці пограбували чоловіка

Правоохоронці Полтавщини встановили особу, яка відкрито заволоділа мобільним телефоном чоловіка.

До відділення № 2 (м. Кобеляки) Полтавського районного управління поліції 7 січня, близько 21-ї години, за допомогою звернувся 21-річний місцевий мешканець. Він повідомив, що в селі Бережнівка Білицької громади в місцевому кафе невідома особа відкрито заволоділа його мобільним телефоном.

Юрій Стеценко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділення № 2 (місто Кобеляки) Полтавського районного управління поліції, повідомив: «При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 21-річний чоловік зайшов у кафе, де між ним та невідомим відвідувачем виник конфлікт. У ході конфліктної ситуації невідомий заволодів мобільним телефоном заявника. Під час проведення оперативно-розшукових та слідчих дій особу грабіжника встановлено. Ним виявився 35-річний мешканець Білицької територіальної громади».

За цим фактом слідчим відділенням поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури,  розслідується кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

У разі визнання судом вини чоловікові загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Тривають слідчі дії.


Автор: Катерина Логвин


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2022, 16:56 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації