Вхід | Реєстрація

Домашні тварини стали законними членами сім’ї

Домашні тварини стали законними членами сім’ї

Також влада має намір віднести їх до справжніх розумних істот, а не до об’єктів.

У Іспанії домашніх тварин визнали законними членами сім’ї. Відтепер тварин вноситимуть до національної бази даних. Це можна зробити завдяки ідентифікаційній карті, яка має бути оформлена на кожного домашнього улюбленця.

Також влада має намір віднести їх до справжніх розумних істот, а не до об’єктів. Громадяни країни зраділи такому рішенню уряду. Тепер, у разі розлучення пари, суд вирішуватиме (як і з дітьми), кому краще дбати про вихованця.

Водночас документ покликаний полегшити застосування покарання власників у разі, наприклад, залишення тварини або заподіяння їй страждань.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2022, 20:01 | Полтавщина | Цікаве
1. orakul / 13 січня 2022, 08:08
Оце іспанцям придумали закон. Це тим самим іспанцям, які так жаліють тварин, що аж балдіють від того коли на стадіонах піками і стрілами вбивають бугая? Як би не почався новий ісход чи ізгон із Іспанії, бо іспанці, то блін не українці. У них тугувато з толерантністю.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації