Вхід | Реєстрація

Багатоповерхівка «на дровах»

Багатоповерхівка «на дровах»

5 січня киянин Володимир Гуцул розмістив у соціальній мережі Фейсбук пост та фото столичної багатоповерхівки, що опалюється дровами.

«Поки всі обговорюють ціни на газ та перспективи тарифів на централізоване опалення, у Києві почала працювати ще одна твердопаливна котельня в багатоквартирному будинку.

На фото — ЖК «Кузьмінський-2», — йдеться в повідомленні.

Зі слів Гуцула, проблемна новобудова є спадком скандально відомого забудовника Войцеховського. До будинку не підведені жодні комунікації (газу немає, так само як і централізованого водопостачання та каналізації). Єдине, що є, — це електричні кабелі, які йшли на будівельний майданчик. А значить, мешканці платять за світло в кілька разів більше, ніж решта киян. Але є й плюс — від цін на газ та опалення мешканці будинку не залежать. Для них тепер важливими показником є вартість дров. І наголошує, мовляв, добре, що Сирецький парк поруч.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2022, 18:22 | Полтавщина | Цікаве
1. orakul / 13 січня 2022, 08:12
" Але є й плюс — від цін на газ та опалення мешканці будинку не залежать"
Треба їм ще плюсів добавити і відключити нафіг і світло. Щоб уже була справжня незалежність. Ну а що, незалежність так незалежність.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації