Вхід | Реєстрація

Книга шнурівочка запрошує погратися

Книга шнурівочка запрошує погратися

Гадаєте, неможливо за невеликий проміжок часу встигнути погуляти з песиком, зробити дівчинці зачіску, змайструвати драбину або ж прикрасити черепашку? А якщо все це потрібно зробити дитині? Навчитися виконувати всі ці завдання швидко та вправно можна, якщо купити розвивальну книгу Шнурівочка. Саме такі квести чекають малечу на кожній сторінці цього яскравого видання. Автори подбали про те, щоб виконувати корисні вправи дітям було цікаво та весело.

Дійсно, ці майстри слова (та діла) знаються на тому, як створювати чудову та якісну дитячу літературу, якій ціни нема, бо такі книжки не лише розважають, а й допомагають отримувати знання й розвивати необхідні навички та вміння. Перу Василя Федієнка належить найпопулярніший та найефективніший буквар «Читайлик». Без перебільшення можна сказати, що з ним вчиться читати вся Україна, адже завдяки даному виданню за двадцять років понад два мільйони хлопчаків та дівчаток із нашої країни успішно опанували мистецтво читання. А Сергій Цушко охоче навчає малечу абетці, ввічливим словам, поняттям форми та розміру, розповідає про інструменти, допомогу старшим, природу і погоду у виданнях серії «Малятко-розумнятко».

Сергій Цушко та Василь Федієнко Шнурівочка — спільний проект двох професіоналів своєї справи, які над кожним своїм витвором працюють натхненно та з душею, враховуючи при цьому вікові особливості й потреби читацької аудиторії. Сторінки зі шнурочком стануть ідеальним подарунком для малюків, котрі вже увійшли в період «я сам!»

Українська дітвора давно знайома з творчим тандемом Сергія Цушка та Василя Федієнка. Талановиті автори створили для найменших читачів яскраві та оригінальні книжечки: «Джунглі», «У лісі», «Транспорт». Ці видання варто купити для дітлахів, яким вже виповнилося два роки. Книжки мають подвійний секрет, який неодмінно сподобається малечі.

Плету, шнурую, ручки треную

Вправи зі шнурівкою допомагають:

  • розвивати дрібну моторику, яка напряму пов’язана з мовленням, тож шнурування — це прекрасна школа для майбутніх «ораторів»;
  • підготувати крихітні ручки до таких дій як зав’язування шнурків або бантиків;
  • стимулювати посидючість, акуратність, покращити координацію рухів;
  • укріпити м’язи рук.

І звичайно ж, книга шнурівочка спонукає до цікавих дій, виконання яких дозволяє малюкові відчути себе дорослим та умілим. Виявляється, така несерйозна, на перший погляд справа, як гра зі шнурочками може стати у пригоді для формування навичок, володіння якими стане запорукою успішного навчання. Отже, Василь Федієнко, Сергій Цушко Шнурівочка — маленька книжка з великою користю.

 

Книгу прочитав — розуму набрався

Видавництво Школа має величезну кількість чудових видань для дітлахів. Книги з рухомими елементами, наліпками, секретними частинами, загадки-схованки, казки-пазли — вся ця когорта нестандартних мешканців книжкового світу обов’язково припаде до душі дитині та прищепить їй любов та інтерес до читання.

Асортимент та ціна продукції приємно вразять навіть прискіпливих батьків, які завжди ретельно та ґрунтовно обирають книжечки для своїх крихіток. Без сумніву, в нас знайдеться чимало цікавинок і для малесеньких «читачів-гортачів», і для тих, хто лише почав своє знайомство з буквами або вже впевнено читає. Крім того, наше видавництво постійно поповнює свій «друкований арсенал» і докладає максимум зусиль, аби українські діти зростали в оточенні якісної та доступної літератури. Ознайомитися з нашою продукцією можно за посиланням https://schoolbook.com.ua/


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації