Вхід | Реєстрація

Пожежа в будинку: рятувальники виявили в будівлі тіло господаря

Пожежа в будинку: рятувальники виявили в будівлі тіло господаря

За інформацією пресслужби ДСНС у Полтавській області, у неділю 16 січня, о 17-ій годині, чергового Служби порятунку «101» повідомили про пожежу, що сталася в приватному житловому будинку по вулиці Волошковій, у селі Губарівка Нехворощанської громади.

Через сильне задимлення рятувальники гасили пожежу в апаратах захисту органів дихання. У будинку пожежні виявлено тіло господаря. Пожежу вдалося локалізувати о 18:45, а за півтори години — повністю ліквідувати.

У результаті вогонь знищив покрівлю та перекриття на площі 25 квадратних метрів, внутрішнє оздоблення стін та стелі. Рятувальникам не допустили поширення вогню на господарчу будівлю та легковий автомобіль, що знаходилися по сусідству.

У гасінні брали участь 4 працівники 2-го державного пожежно-рятувального посту та їх колеги з Нехворощанської місцевої пожежної охорони.

Головне управління Нацполіції, у свою чергу, поінформувало, що про пожежу правоохоронців відділення №3 селища Нові Санжари повідомив диспетчер ДСНС.

Після гасіння пожежі рятувальники та працівники слідчо-оперативної групи поліції у виявили в будинку тіло власника господарства, 1982 року народження. Тіло загиблого доставлено до бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України. Причини та обставини події встановлюють слідчі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2022, 12:45 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації