Вхід | Реєстрація

Одесити продовжать ремонтувати дорогу від Санжар до Нехворощі

Одесити продовжать ремонтувати дорогу від Санжар до Нехворощі
Працівники Ростдорстрой за роботою

Агентство місцевих доріг підписало з підрядником відповідний договір.

Нагадаємо, що наприкінці листопада минулого року кореспонденти тижневика повідомляли про відновлення ремонтних робіт на автодорозі, що пролягає від Нових Санжар до Нехворощі. За інформацією прес-служби Агентства, поточний середній ремонт передбачав відновлення 8,5 кілометра дороги суцільним асфальтом. Роботи проводилися від Соколової Балки до містка в Нехворощі. Загалом за період із 2018‑го по 2021‑й роки відновлено більше 23 кілометрів автошляху.

На офіційному сайті Агентства місцевих доріг у Полтавській області вказано, що станом на 14 грудня поточний ремонт на дорозі О1716225 Нові Санжари — Нехвороща км3+900‑км42+394 (окремими ділянками) вартістю 108 300 000 гривень виконаний на 100 відсотків.

23 грудня відбувся черговий аукціон із визначення підрядної організації, що продовжить ремонтувати дорогу на Нехворощу. Очікувана вартість поточного середнього ремонту автодороги «на ділянці км 0+000 — км 40+200» склала 101 356 050 гривень.

Із трьох компаній (одеське товариство «Ростдорстрой», маріупольське ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком», ПП «Дорсервіс КПК» із Поток Кременчуцького району) найнижчу ціну запропонували одесити — 98 493 219,74 гривні.

13 січня директор Агентства Олексій Басан підписав договір із керівником «Ростдорстрою» Олексієм Андрюшиним, відповідно до якого роботи триватимуть із березня по грудень цього року.

Також у документі вказано, що підрядник гарантує якість закінчених робіт та безкоштовне усунення дефектів протягом наступних періодів:

  • основа дорожнього покриття — 8 років,
  • асфальтобетонне/цементобетонне покриття — 3/8 років.

Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2022, 12:29 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації