Вхід | Реєстрація

Автопарк Руденківської амбулаторії поповнився позашляховиком

Автопарк Руденківської амбулаторії поповнився позашляховиком

Кросовер придбали майже за пів мільйона гривень.

20 січня голова Новосанжарської територіальної громади Геннадій Супрун разом із головним лікарем Центру первинної медико-санітарної допомоги Олегом Яковенком завітали в Руденківську амбулаторію з приємною місією. Вони вручили медикам ключі та технічний паспорт від кросовера «Рено Дастер».
Нагадаємо, що раніше кореспонденти тижневика повідомляли, що 19 листопада Новосанжарський центр ПМСД оголосив тендер на придбання легкового автомобіля Рено Дастер або еквіваленту. Очікувана вартість позашляховика становила 500 000 гривень.

У технічних характеристиках вказано, що підрядник має доставити автомобіль білого кольору, підвищеної безпеки, випущений у 2021 році, обладнаний бензиновим двигуном, із 3‑річним гарантійним періодом використання або 100 000 кілометрів пробігу.

6 грудня відбувся аукціон із визначення переможця. Ним стало товариство «Соллі Плюс.Кременчук», яке понизило пропозицію до 499 800 гривень.

Під час передачі автомобіля очільник Новосанжарської ОТГ Геннадій Супрун відзначив, що автомобіль придбаний за кошти обласного і місцевого бюджетів. Залучити кошти обласного Фонду розвитку територій допоміг депутат облради Сергій Бєлашов (голова фракції Полтавської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» — ред.). Загальна вартість транспортного засобу склала майже півмільйона гривень.

Медики Руденківської амбулаторії, зокрема, два сімейні лікарі, обслуговують близько 4 000 населення в Руденківці, Дубиній, Зачепилівці, Клюсівці, Солонцях та Пологи Низ.

Автомобіль 2004 року випуску, яким медики користувалися до цього, технічно застарів. Тому Новосанжарська селищна рада прийняла рішення оновити автопарк амбулаторії.

Олег Яковенко наголосив, що селищна рада працює над тим, аби всі амбулаторії, що знаходяться на території Новосанжарської громади, отримали сучасні автомобілі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації