Вхід | Реєстрація

Кобеляцького безхатченка підозрюють у поножовщині на обласному вокзалі

Кобеляцького безхатченка підозрюють у поножовщині на обласному вокзалі

20 січня Відділ комунікації поліції повідомив, що правоохоронці Полтави розслідують обставини ножового поранення чоловіка біля залізничного вокзалу.
Згідно даних поліції, 18 січня, близько 20‑ї години, чергова частина отримала інформацію від мешканців обласного центру про поножовщину. Зокрема, свідки розповіли, що на площі Слави, біля залізничного вокзалу станції Полтава-Південна, чоловіку завдано ножового поранення.

Патрульні наряди та слідчо-оперативна група Подільського району встановили, що ножове поранення отримав чоловік, 1990 року народження, мешканець Донеччини. Біля залізничного вокзалу в нього стався конфлікт із невідомим чоловіком. Останній під час конфлікту ударив потерпілого ножем.

У подальшому слідчий підрозділ та оперативники поліції встановили особу, яка, ймовірно, нанесела ножове поранення. Ним виявився житель Кобеляцької територіальної громади, 1950 року народження.

Наразі слідчі та прокурори з’ясовують обставини й мотиви вчинення кримінального правопорушення.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 124 (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони) та частини 2 статті 186 (грабіж, вчинений повторно) Кримінального кодексу України. У кримінальних провадженнях тривають слідчі дії.

Як стало відомо редакції з достовірних джерел, підозрюваного поліцейські затримали в Кобеляках. Він устиг повернутися в місто з обласного центру. Чоловік стверджував, що біля вокзалу на нього напали двоє незнайомих і ніж він застосував для оборони.

Також відомо, що полтавські правоохоронці затримали чоловіка, який фактично бомжував у Кобеляках. Найчастіше його можна було побачити на «ВОГівській» заправці. Сам він стверджував, що має будинок у Комендантівці. Та містяни, які знали його раніше, місцем проживання чоловіка вказували село Порубаї, що після реформи входить у Пришибську громаду.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2022, 12:25 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації