Вхід | Реєстрація

Ми сильні, коли ми разом!

Ми сильні, коли ми разом!

22 січня проголошено Акт злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

До дня соборності України в ОЗ «Кобеляцький ліцей  № 1» для учнів 1–11 класів влаштували флешмоб «Ланцюжок гідності». На виготовлених силуетах (хлопчик, дівчинка)  з обох сторін учні писали побажання, розфарбовували їх. Протягом дня на перервах діти прикріплювали свої малюнки на «ланцюжок», який знаходився  на першому поверсі школи. Учні всіх класів долучилися до флешмобу.  Найчастіше серед дитячих бажань, написаних на силуетах, звучали побажання миру, процвітання, закінчення війни та єдності нашій країні.

Класні керівники провели тематичну годину спілкування до Дня Соборності України.

Сьогодні, як ніколи, треба пам’ятати: єдність — найефективніша зброя проти ворога. Єдність — найдієвіші ліки від зневіри. Єдність — найближчий шлях в успішне майбутнє. Бо ми сильні тільки тоді, коли разом!


Автор: Марина Сідаш


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації