Вхід | Реєстрація

Цього тижня Полтаву перевірять ревізори з УЄФА

Полтавські спортивні бази можуть бути включені до офіційного каталогу УЄФА.
Про це під час прес-конференції в інформаційному агентстві «НОВИНИ УКРАЇНИ» повідомив начальник полтавського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ігор Кислов.
За його словами, вже на цьому тижні до Полтави приїдуть спортивні функціонери, які зроблять висновки про те, чи спроможні полтавські спортивні бази прийняти футбольні збірні, що прибудуть на Євро-2012.
 «Цього тижня до Полтави завітають представники УЄФА та українського оргкомітету з підготовки до Євро-2012. На найвищому рівні будуть підписані договори щодо полтавських спортивних баз, які можуть бути включені до каталогу з 16 найкращих українських баз, що будуть надані футбольним збірним, які потраплять на Євро-2012 для вибору місця для проведення тренувань. Хотілося б, щоб в Полтаві зупинилась одна, або декілька збірних. Зважаючи на історичні передумови, було б дуже цікаво, якби у Полтаві, якщо вона звісно проб’ється на чемпіонат, зупинилась футбольна збірна Швеції», - зазначив Ігор Кислов

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2010, 14:05 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації