Вхід | Реєстрація

Білицькі баскетболісти стали другими в районі

Білицькі баскетболісти стали другими в районі

21 січня в спортивному комплексі Полтавської дитячо-юнацької спортивної школи №2 відбулися зональні змагання обласної Гімназіади школярів з баскетболу (3 х 3) серед дівчат та юнаків 2005-2006 років народження.

У цьому турнірі боролися команди Білицької, Щербанівської, Котелевської, Мачухівської та Нехворощанської громад.

До складу дівочої команди Білицької ОТГ увійшли учениці опорних закладів Біликів та Бутенок. За регламентом змагань, колективи грали за круговою системою.

У першій зустрічі команда Білицької громади здолала одноліток з Нехворощанської ОТГ. Наступний поєдинок юні спортсменки програли команді з Полтави. Наступні дві гри біличани виграла в колективів із Мачухівської та Щербанівської громад.

Не гірший результат показала команда білицьких юнаків, яка поступилася лише в першому поєдинку суперникам із Полтави, а в наступних чотирьох (Котелевська, Мачухівська, Нехворощанська, Щербанівська громади) святкувала перемогу.

Під час ігор юні спортсмени Білицької ОТГ проявили неабиякий характер до перемоги, тож у результаті дівоча та юнацька команди зайняли другі місця в Полтавському районі. 26 січня спортсмени будуть виступати на обласних змагання із баскетболу 3х3 в Лубнах. Готував баскетболістів до змагань вчитель фізичної культури Микола Мигуля.

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо подальших перемог!


Автор: Сергій АНАНЕНКО, методист гуманітарного відділу виконкому Білицької селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2022, 18:50 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації