Вхід | Реєстрація

31 січня у Кобеляках почали вивозити сміття

31 січня у Кобеляках почали вивозити сміття

У понеділок жителі Кобеляк із приємністю констатували, що у місті був відновлений процес вивезення твердих побутових відходів.

Нагадаємо, що перед цим майже три тижні відходи із Кобеляк ніхто не вивозив. Це сталося після того, як набрало законної чинності рішення суду про заборону вивезення твердих побутових відходів на звалище у сосновому лісі.

Зараз техніка комунального підприємства комунального підприємства «Водоканал плюс» вантажить та вивозить сміття, накопичене у контейнерах та поряд із ними, прямо на подвір’я самого підприємства. Після цього вночі приїжджають великовагові автомобілі, у них заново вантажаться відходи і везуть на полігон у Горішні Плавні.

Хто вивозить сміття і як здійснюється оплата  - знає лише міський голова Олександр Копелець. Але, звично для себе, нікому про це не повідомляє.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2022, 11:25 | Кобеляки | Суспільство


1. nazar / 2 лютого 2022, 08:35
Це вже апогей «талантіща» Капельца. Скоро все місто буде «задоволене» його рукоблудством. Як тільки пригріє сонечко і ми відчуємо всю ту глибину його розумних рішень. Гей, депутати, ви де?
2. Чудо Юдо / 3 лютого 2022, 13:23
1.nazar
«Це вже апогей «талантіща» Капельца. Скоро все місто буде «задоволене» його рукоблудством. Як тільки пригріє сонечко і ми відчуємо всю ту глибину його розумних рішень. Гей, депутати, ви де? »

Повіз таки Копелець на Горішні Плавні сміття. Перед цим перебравши всі інші варіанти, куди можна було б "за обіцянку" вивозити, як він звик.
3. Filon / 7 лютого 2022, 10:28
Печалька. Із надійних джерел надійшла інформація, що в Горішніх Плавнях кобеляцьке сімття не прийматимуть. У всякому разі такою є ситуація на 7 лютого. Дзвонив на їх підприємство Спецеко. Нічого не знають. Юрист запропонувала писати запит. Пишемо.
4. Fuks / 7 лютого 2022, 11:41
Та цього можна було чекати.З мером ніхто не хоче працювать..Бо кидалово,не заплатить...Нічо скоро тепло вже. НА квітень придума якесь свято може вже 1000 річччя Кобеляку,запросить артистів тищ за 200,пустить феєрверк на півляма,і будевсе добре.А ви про якесь сміття.
5. Чудо Юдо / 7 лютого 2022, 22:49
3.Filon
«Із надійних джерел надійшла інформація, що в Горішніх Плавнях кобеляцьке сімття не прийматимуть»

Так а куди тоді возять? І куди везли? Чи тимчасово приймали, але більше не хочуть?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації