Вхід | Реєстрація

Лісгосп отримає новий пожежний автомобіль

Лісгосп отримає новий пожежний автомобіль

Спецтехніка буде обладнана автоцистерною на 7800 літрів.

У листопаді Департамент з питань оборонної роботи цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської облдержадміністрації оголосив тендер на закупівлю семи пожежних автоцистерн загальною вартістю 63 000 000 гривень.

Аукціон із визначення переможця відбувся 6 січня. Учасниками аукціону стали два підприємства: Товариство з обмеженою відповідальністю «Кременчуцький автомобільний завод» та Київське товариство «Компанія «Тітал». Кременчуцький учасник запропонував поставити спецтранспорт за 62 920 000 гривень, кияни — за 62 970 000.

У результаті, 28 січня керівник Департаменту Віктор Стеблянко підписав договір із директором ТОВ «Кременчуцький автозавод».

Згідно з документацією, пожежні автомобілі будуть поставлені до 31 березня. Їх отримають державні підприємства: «Гадяцьке лісове господарство», «Кременчуцьке лісове господарство», «Миргородське лісове господарство», «Лубенське лісове господарство», «Пирятинське лісове господарство», «Полтавське лісове господарство» і «Новосанжарське лісове господарство».

Вартість одиниці спецтранспорту «Автоцистерна пожежна АЦ-8–60 (63221)-539 К виробництва «ТОВ ПК Пожмашина» коштує 8 998 571,43 гривні.
Автоцистерна встановлена на повнопривідне шасі КрАЗ-63221:

  • колісна формула 6х6.1,
  • кабіна тримісна, капотного типу,
  • двигун — дизельний із турбонадувом,
  • на автомобілі встановлена цистерна для води, виготовлена з конструкційної сталі, об’ємом 7800 літрів.
  • стаціонарним лафетним стволом і електролебідкою.

Також спецтранспорт укомплектований пожежно-технічним озброєнням, аварійно-рятувальним обладнанням, інструментами та приладдям.

Отож, у найближчі два місяці працівники Новосанжарського лісгоспу отримають новий пожежний автомобіль, зібраний на «КрАЗі».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2022, 10:21 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації