Вхід | Реєстрація

Допилявся...

Допилявся...

Бізнес із продажу населенню дрів в умовах постійного зростання цін на газ та енергоносії в останні роки дуже пожвавився. І далеко не завжди його ведуть у законний спосіб.

Днями прес-служба обласної прокуратури повідомила про те, що одному з підприємців із числа тих, хто веде свою діяльність на території Кобеляцької громади, повідомили про підозру.

Бізнесмена підозрюють у незаконній порубці дерев, що спричинила державі збитки на суму понад 300 тисяч гривень.

Упродовж 2020–2021 років у регіональному ландшафтному парку «Нижньоворсклянський» та в захисних лісових насадженнях на території Кобеляцької територіальної громади, не маючи лісорубних квитків, підприємець здійснив порубку 70 дерев різних порід. Наразі на деревину накладено арешт.

Дії особи кваліфіковано за ч. ч. 3, 4 ст. 246 КК України (незаконна порубка дерев на території об’єкта природно-заповідного фонду, що спричинило тяжкі наслідки).

Олександр Шуліка, директор РЛП «Нижньоворсклянський», розповідає, що два роки тому саме співробітники парку виявили факт вирубки дерев на острові Вільховатський. Випилювали в основному дерева твердих порід — акацію та шовковицю. Працівники «Нижньоворськлянського» задокументували цей факт і звернулися із заявою в поліцію.

За процесуального керівництва Решетилівської окружної прокуратури досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюється відділенням поліції №2 Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Слідчі дії тривають.


Автор: За матеріалами прес-служби Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2022, 19:16 | Кобеляки | Кримінал
1. Fed654Frumos / 6 лютого 2022, 08:46
В смислі,’’допилявся’’?Ну полиняє він на енноє колічество бабок,от і все.А далі пилятиме з подвоєною силою,щоб взятку відбити.Хтось сумнівається?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації