Вхід | Реєстрація

Нові здобутки триборців

Нові здобутки триборців
Новосанжарські пауерліфтери та їх наставник

У суботу, 29 січня, у обласному центрі пройшов Чемпіонат Полтавської області з класичного пауерліфтингу. До числа найсильніших пауерліфтерів увійшли вихованці Новосанжарської дитячо-юнацької спортивної школи, яку очолює Юрій Стрюк.

38‑річна Вікторія Сагань у категорії до 63 кілограмів зайняла 1 місце. Спортсменка присіла зі 115‑кілограмовою штангою на плечах, виконала жим 55‑кілограмової штанги, лежачи на горизонтальній лаві, і тягу 130‑кілограмової штанги. Загальний результат пауерліфтерки склав 300 кілограмів. У абсолютному заліку Вікторія стала другою.

Інший спортсмен із Нових Санжар, 14‑річний Роман Стрюк, став другим серед юнаків у категорії до 66 кілограмів. Він присів зі штангою вагою 110 кілограмів, виконав жим 50‑кілограмовим снарядом та потягнув 115‑кілограмову вагу. Завдяки загальному результату в 275 кілограмів, юний триборець здобув срібло змагань.

Також у обласних змаганнях взяв участь 49‑річний кобелячанин Юрій Чернявський. Майстер спорту виступив у ваговій категорії до 93 кілограмів. Спортсмен присів з 227,5‑кілограмовою вагою, вижав 155‑кілограмову штангу і відірвав від землі вагу 247,5 кілограма. Загальний результат дозволив Юрію стати першим.

Нагадаємо, що в жовтні минулого року на кубку області Вікторія присіла зі штангою вагою 115 кілограмів, виконала жим лежачи 55 кілограмів та потягла 140‑кілограмовий снаряд. Такий результат допоміг спортсменці посісти перше місце в абсолютному підсумку, здобути золоту медаль і кубок змагань.

Роман Стрюк показав такі результати: присід — 115 кілограмів, жим лежачи — 55 кілограмів, станова тяга — 120. У результаті, юнак здобув бронзову медаль.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації