Вхід | Реєстрація

Сюжет про загиблих дівчат покажуть по «1+1»

Сюжет про загиблих дівчат покажуть по «1+1»
Уже третій рік тривають судові баталії в справі таємничого зникнення та загибелі трьох юних жительок Кобеляцького району. Про перипетії цієї страшної і загадкової історії повідомляли десятки друкованих ЗМІ. А у середу 30 вересня до Кобеляк та Солошиного приїжджала знімальна група телеканалу «1+1».
Знімальна група «Телевізійної Служби Новин» в складі Оксани Солодовник та Олександра Лєвіна прибула в Кобеляки пообіді. Спочатку репортери з Києва зустрілися із батьками Наталії Вазерцевої, Лілії Пухи та Ірини Рибалко. Виступив перед телевізійниками і Леонід Митько, котрий також бере участь у громадському розслідуванні цієї справи. Нагадаємо, що батьки загиблих дівчат не погоджуються з рішенням суду та діями прокуратури, яка у свій час порушила кримінальну справу по факту порушення правил судноплавства.
Батьки та представники громадськості, які їм допомагають, вимагають порушення кримінальної справи по факту зникнення людей. Також вони вимагають визнати факт бездіяльності кобеляцьких правоохоронців.
До речі, днями Кобеляцький районний суд скасував постанову районної прокуратури про відмову в порушенні кримінальної справи стосовно кількох співробітників місцевої міліції.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2009, 12:50 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації