Вхід | Реєстрація

Два дні — дві пожежі, одна — з трупом

Два дні — дві пожежі, одна — з трупом

Протягом минулого тижня на Новосанжарщині палали приватні домогосподарства. У одному з них рятувальники виявили бездиханне тіло чоловіка.  
У позаминулому номері тижневика була надрукована стаття під назвою «Пожежа в будинку: рятувальники виявили в будівлі тіло господаря». У ній розповідалося, що 16 січня команда 2-го державного пожежно-рятувального посту та їх колеги з Нехворощанської місцевої пожежної охорони виїжджали за викликом у село Губарівка. У цьому населеному пункті, по вулиці Волошковій, загорівся житловий будинок. У будівлі пожежні виявили тіло господаря.

Минуло трішки більше тижня, і чергова пожежа забрала ще одне людське життя.

За інформацією Головного управління ДСНС, 25 січня о 00:36 рятувальників повідомили, що в селі Драбинівка, по вулиці Колгоспній горить будинок.

До 3-ої години ночі сімом «деесенесівцям» вдалося локалізувати пожежу, а ще за дві години — повністю ліквідувати. На жаль, на місці пожежі рятувальники знайшли тіло чоловіка.

Поліція вирішує питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України. Причини та обставини події встановлюють слідчі.

Наступного дня, 26 січня, о 15-ій рятувальники по дзвінку їхали в село Пасічне. Там по вулиці Миру спалахнув приватний гараж, що знаходився поряд із житловим будинком.  Рятувальники локалізували пожежу о 16:05, о 16:50 — ліквідували. Пожежні врятували від вогню будинок.

Вогонь знищив легковий автомобіль та 40 квадратів покрівлі.

Травмованих та загиблих немає.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2022, 14:50 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації