Вхід | Реєстрація

Ремонт дороги до Червоних Квітів продовжать

Ремонт дороги до Червоних Квітів продовжать

Уже зараз Агенція місцевих доріг у Полтавській області пропонує співпрацю Білицькій громаді.

Про це редакцію повідомив Микола Скрильник, білицький селищний голова. Днями він побував у Полтаві, де зустрівся із Олексієм Басаном, який очолює Агенцію.

Микола Скрильник розповів:

— Керівництво Агенції вже зараз готове виділити на проведення робіт з ремонту доріг на території нашої громади 1 мільйон 700 тисяч гривень. Звичайно ж, роботи розпочнуться із настанням відповідних погодних умов. Але закладати гроші в бюджеті, вирішувати певні організаційні питання необхідно вже сьогодні. У лютому під час сесії, коли ми розподілятимемо кошти, що залишилися із минулого року, значну частину з тих грошей виділимо на дороги. Сподіваюся, це не останній наш спільний проект із Агенцією. Думаю, що вони оцінили ту співпрацю, що була в минулому році. Адже ми свою частку коштів виділили швидко, за дорогами в межах наших повноважень доглядаємо.

Селищний голова повідомив, що виділені кошти передусім спрямують на завершення дороги до Червоних Квітів. Також ремонтуватимуть дороги у Вишневому та Вітровій Балці. Окрім того, зараз старости збирають інформацію про те, де потрібно встановити чи замінити дорожні знаки.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2022, 15:23 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації