Вхід | Реєстрація

«Дзвінкі голоси» знову на сцені!

«Дзвінкі голоси» знову на сцені!

8 лютого актова зала Руденківського ліцею вдесяте відчинила свої двері юним талантам. Після недовгої карантинної перерви вокальний конкурс «Дзвінкі голоси» повернувся на сцену, звісно ж, із дотриманням усіх карантинних вимог.

Відбірковий етап конкурсу відбувся лише за присутності учасників та їх керівників, але від цього сама подія не стала менш значущою, особливо для тих, хто приїхав виборювати своє місце в команді ювілейних «Дзвінких голосів».

Оцінювали виступи юних співаків члени оргкомітету: викладач вокалу Новосанжарської дитячої музичної школи Інна Синягівська, директор Руденківського Центру культури і дозвілля, переможець вокального конкурсу «Дзвінкі голоси. Батьки» Ілона Головко, давній друг конкурсу, музикант Олександр Торбін, учитель музичного мистецтва Руденківського ліцею, автор ідеї «Дзвінких голосів» Олена Мостова та директор конкурсу Андрій Дігтяр.

Дві години спілкування з талановитими дітьми промайнули непомітно, але заставили членів оргкомітету добряче потрудитися. Тож, цьогорічна команда учасників конкурсу виглядає так.

Молодшу вікову категорію представлятимуть: Єгор Лобач, Злата Лахно, Анастасія Торбіна, Варвара Козловська, Мія Постольник із Нових Санжар, Вікторія Яценко з Руденківки, Святослав Каляуха та Софія Мухіна з Біликів.

У старшій віковій групі за перемогу боротимуться Аміна Лукачова з Кобеляк, жителька Зачепилівки Маргарита Іванцова, Анна Почеп із Богданівки, Лея Черненко з Дубини, Анна Койло, Яна Панасенко та Софія Міняйло з Руденківки, Аліна Коваленко з Казначеївки Магдалинівського району Дніпропетровської області.

Попередньо організаторами конкурсу була озвучена умова про те, що в основні тури змагання пройдуть 14 вокалістів (по 7 у кожній віковій групі). Проте члени оргкомітету не змогли відмовити ще двом дітям і дали їм шанс спробувати поборотися в першому конкурсному етапі. Тож у конкурсі з’явилась додаткова умова: за результатами першого конкурсного дня учасник кожної категорії, який набере найменшу кількість балів, покине змагання.

Традиційно основні конкурсні змагання оцінюватиме незалежне професійне журі на чолі із заслуженою артисткою України Наталією Сулаєвою.

Наступні зустрічі з юними вокалістами відбудуться 18 та 25 лютого о 16 годині на сцені Руденківського будинку культури. Запрошуємо прихильників конкурсу завітати до нас на свято. Обіцяємо: буде цікаво!


Автор: Ігор БАБАЄВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації